Decathlon

Decathlon sacseja el Black Friday amb una oferta que fa tremolar MediaMarkt

Descobreix totes les grans ofertes que té

Bones notícies per als amants de l'esport. Decathlon és una de les companyies del sector esportiu més famoses mundialment. La varietat i qualitat dels seus productes fa anys que deixa satisfets milers de clients i, pel que sembla, ara s'han tornat a superar. Amb l'arribada del Black Friday, moltes marques han optat per fer les millors promocions i descomptes a les seves botigues i serveis. Tanmateix, Decathlon se n'endú la palma amb un rellotge intel·ligent.

Decathlon arrasa amb un producte estrella: el seu rellotge intel·ligent

Per a tots aquells aficionats (i fins i tot principiants) de l'esport, Decathlon ha portat una darrera novetat que no haurien de deixar passar. Es tracta d'un producte que està arrasant a totes les botigues. L'empresa ha decidit aplicar un descompte de fins al 30 % a aquest producte. Quelcom verdaderament increïble si tenim en compte totes les prestacions i característiques que presenta.

Estem parlant del rellotge intel·ligent amb GPS integrat de Kiprun, una de les marques pròpies de Decathlon. Durant la campanya de Black Friday qualsevol podrà aconseguir-lo per tan sols 119,99 €.

Les característiques del rellotge intel·ligent

És un dels rellotges més complets i ben valorats pels clients. Concretament, parlem del model GPS Kiprun 500 by Coros, un rellotge que podríem descriure com a 'tot terreny'. Entre les seves funcions podem trobar el monitoratge d'activitats com ara córrer, natació, bicicleta o triatló: es tracta d'un rellotge molt complet. A més, una altra de les característiques més destacables d'aquest producte és la seva autonomia. Com que la bateria pot arribar a durar fins a 25 hores, podràs oblidar-te d'estar carregant-lo constantment.

Rellotge intel·ligent de Decathlon
Aquest rellotge de Decathlon triompfa entre la clientela. | Catalunya Diari

D'altra banda, per a tots aquells amants de l'esport amateur, és important destacar el bon mesurament i la precisió de què disposa el rellotge respecte als paràmetres. En aquest sentit, els experts de Decathlon afirmen que aquest model controla perfectament l'estat del nostre cos, a més de mesurar el pols, la distància, el ritme, la velocitat, el volum d'oxigen i la càrrega d'entrenament.

Podràs monitorar les sessions d'exercici

I això no és tot: si en compres un també tindràs l'opció de configurar sessions de 'coaching'. Així, per exemple, pots portar un control més exhaustiu dels progressos i entrenaments. Pel que fa a la connectivitat, també has de saber que aquest model et permet estar connectat amb altres aplicacions esportives que tinguis al mòbil, com ara Strava.

Ja ho saps, si t'agrada fer exercici i tens pensat monitorar les teves sessions, el rellotge GPS Kiprun 500 by Coros és una excel·lent opció. I només pesa 48 grams…Molt còmode i pràctic de portar!

Raons per practicar exercici

No volem deixar passar l'ocasió d'explicar-te la gran quantitat de beneficis que pots obtenir si fas exercici. Si encara no t'has animat a fer-ne… De segur que després de llegir això no et faltaran motius!

Tots sabem que fer exercici és beneficiós i necessari per a la nostra salut i que, fins i tot, els professionals de la salut ens ho recorden. Sabies que pot resultar infinitament positiu? I no només per al nostre cos, sinó per a la nostra ment. S'ha comprovat científicament que la pràctica d'exercici ajuda a controlar el pes, augmenta la producció d'endorfines (l'hormona de felicitat) i actua de barrera per combatre malalties i afeccions.

A més, fer exercici també augmenta la nostra energia i el nostre estat anímic, i per tant, promou una millor qualitat de son. Gairebé res! Per últim, però no menys important, no hem d'oblidar que la pràctica d'exercici pot ser molt divertida. De fet, és una activitat social que incita que ens relacionem i comuniquem amb altres. Semblen motius més que raonables, oi? Posa't en marxa!