Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Decathlon

Decathlon ven molt rebaixades les sabates Adidas més versàtils del moment

Decathlon es torna boig i rebaixa aquestes Adidas gairebé al 60 %

Cada dia són més les 'influencers' i celebritats que han decidit baixar del carro dels talons. Un calçat súper bonic i elegant, però que si s'ha de portar durant moltes, moltes hores, pot ser el teu pitjor malson.

Sabem que avui dia les sabatilles esportives han suposat tot un encert per crear els 'looks' més casuals. Hem deixat enrere això que diuen que «amb unes esportives anem mal vestides», ja que hem trobat la solució.

Podrem anar a l'última moda si afegim les peces correctes i si trobem unes bones esportives. En aquest cas, Decathlon ha posat a la nostra disposició unes esportives que seran tot un encert tant per anar al gimnàs com per si vols anar a fer un passeig.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Decathlon rebaixa aquestes sabatilles de 'running' signades per Adidas

Si tu també has començat aquest any amb la motivació d'anar al gimnàs, Decathlon vol que hi continuïs. Tot i que ja han passat diversos mesos des que el 2023 va començar, la botiga esportiva vol que aquesta motivació que vas tenir continuï intacta com el primer dia.

Tot i que l'època de rebaixes va finalitzar fa temps, la cadena esportiva ens ha portat un regal que estem segurs que t'encantarà tant com a nosaltres. Decathlon ha decidit rebaixar unes sabatilles que t'encantaran.

Concretament, són unes sabatilles de 'running' , signades per la gran marca Adidas, amb un descompte que gairebé arriba al 60%. Aquest cop parlem d'una veritable bogeria, ja que aquesta marca sol posar a la venda sabatilles de valors superiors als 100€.

Foto de les sabates 'running' de dona d'Adidas en color negre.
Aquestes sabates són ultralleugeres i tenen un descompte de gairebé el 60%. | CatalunyaDiari
 

En aquesta ocasió parlem que a la mateixa botiga oficial d'Adidas trobaràs aquest mateix producte per un total de 120€. En canvi, si t'adreces a la teva botiga de Decathlon més propera o entres a la seva pàgina web, podran ser teves per 49,99€.

No perdis aquesta oportunitat

En aquesta ocasió parlem d'un producte gairebé regalat, ja que compta amb un 58% de descompte. Decathlon està arrasant i per descomptat ha aconseguit viralitzar aquest producte, gràcies a la seva gran rebaixa.

Si anteriorment estaves buscant unes sabatilles per fer esport, o fins i tot simplement per fer algun passeig, tenim bones notícies. Aquest calçat és perfecte per a tu, perquè no has d'invertir  una dinerada per adquirir unes sabatilles de qualitat.

Decathlon ha llançat el model SL 20.3 de color negre per poder combinar-lo amb qualsevol peça. Aquesta sabatilla ha estat dissenyada per a l'entrenament diari i constant. Una opció perfecta si estàs intentant posar-te en forma.

Foto de les sabates Adidas en color negre de Decathlon.
Les sabates d'Adidas tenen un preu de 49,99 €. | CatalunyaDiari

És un producte que compta amb una mitjasola 'lightstrike' ultralleugera que aporta dinamisme, agilitat i amortiment. A més, garanteix les àrees de flexió i subjecció de la part exterior, un suport òptim durant els exercicis de velocitat i resistència.

Adidas, la teva millor opció a un preu molt accessible per a totes les butxaques

Sabem que moltes vegades no ens volem gastar una gran quantitat  de diners a l'hora d'adquirir calçat nou. Per això, aquesta ocasió és única i l'hauràs d'aprofitar si estàs buscant unes bones sabatilles esportives.

Però, resulta un calçat que no només destaca per la gran qualitat, sinó també per la seva versatilitat i sobretot pel seu preu. Aquest model ha arribat per colar-se al nostre dia a dia combinant amb pràcticament tot el nostre armari.

Parlem des d'afegir aquestes Adidas a un 'look' totalment esportiu, fins a afegir-les al nostre 'outftit' favorit, protagonitzat pels nostres millors pantalons texans de tub. D'aquesta manera, podrem anar al gimnàs i després anar a prendre alguna cosa sense necessitat de passar per casa per canviar de calçat.

Nosaltres ho tenim molt clar, i ha esdevingut una molt bona opció diària. Això sí, t'hauràs d'afanyar, no sigui cas que s'esgotin.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!