Primer pla de Kiko Matamoros amb la mirada perduda

El desagradable 'plat' de Kiko Matamoros que ningú s'atreviria a tastar

El menjar és el gran problema per a tots els participants, especialment per a Kiko

El pas de Kiko Matamoros per Supervivientes no seria fàcil, i el temps ho ha demostrat. Recentment, el conegut col·laborador va passar un dels seus moments més difícils: no va superar una prova i es va esfondrar. La gana és un dels problemes més grans, tant per a ell com per als altres, així que quedar-se sense el premi, uns xurros de xocolata, li va fer molt de mal.

El concursant es va mostrar molt desanimat per no haver pogut amb la prova, i és que ja porta diversos fracassos per la seva condició física. L'única forma que tenen els concursants de tastar menjar real és superant els jocs del programa, per la qual cosa fracassar es converteix en un problema. En el cas de Kiko, si bé no va provar els desitjats xurros, va poder optar per un altre tipus de menjar que ningú tastaria.

Els xurros amb xocolata que no va poder tastar Kiko

Kiko Matamoros a l'helicòpter de 'Supervivientes'
La condició física del col·laborador li impedeix superar els reptes | Mediaset

Si alguna cosa caracteritza el programa són les habilitats i destreses dels concursants per sobreviure. En aquest sentit, Matamoros va haver de reconèixer els seus errors: «Estic fotut, perquè és psicològicament dur quedar-te fora d'això, però entenc que les proves són les proves. El que val, val, i el que no, doncs millor que ni ho intenti», assenyalava.

La prova en qüestió consistia a passar des d'una plataforma, mitjançant una passarel·la amb dos taulons, fent equilibri agafant-se als cables. Es va fer en tres rondes de tres concursants, on el primer a arribar havia de tocar la campana. Kiko va fer tot el possible per creuar aquest pont, i malgrat que exhaust per l'esforç va voler intentar-ho fins al final, finalment no ho va aconseguir.

Una gran baixada del col·laborador

La baixada que va tenir Matamoros com no va aconseguir acabar el joc el va fer passar una mala estona. Tant és així que la presentadora, Lara Álvarez, va haver de consolar-lo: «No diguis això, Kiko, perquè ho has intentat fins al final. Hem de dir-te que t'animis».

És per això que Lara no va tenir objecció a dedicar-li unes paraules d'alè, fet que evidentment necessitava Kiko, el qual es trobava assegut i desolat. Anuar Beno i Ana Luque, que competien amb ell, tampoc van poder tastar els xurros amb xocolata.

Va poder 'gaudir' d'un altre menjar, molt més fastigós

Quan semblava que tot estava perdut, la direcció del programa li va proposar una altra alternativa a menjar xurros amb xocolata. No menjaria xurros, però sí que podria menjar un plat amb «vòmit» a canvi de salvar la seva companya Ana Luque. Malgrat que és evident que res no té a veure amb uns atractius xurros, el concursant va ingerir el plat durant el transcurs de la publicitat.

És cert que Kiko no va obtenir la recompensa esperada. Però encara que va tenir contratemps durant tot el programa i es va emportar un disgust enorme, gràcies a aquesta acció va poder salvar la seva companya.

Els xurros no són l'únic problema del concursant

Però aquest últim esdeveniment només és un més dels que formen part de la llista. Des de començament de programa, Kiko Matamoros ha hagut d'enfrontar-se a múltiples obstacles i adversitats.

Alguns fets com les caigudes, un gairebé trencament fibril·lar i una invasió de mosquits han repercutit directament en el seu estat anímic. I és que són esdeveniments, un darrere l'altre, els que fan que s'ensorri en moments de tensió.

Kiko Matamoros i Marta Penate a Supervivientes
El col·laborador fa tot el que pot | MEDIASET

Sens dubte, el plat d'ahir el va desanimar. No ha de ser gens fàcil assimilar que has estat fregant el premi, i tanmateix ens ho has pogut aconseguir.

I pitjor encara: ha de ser més dur veure com altres dels teus companys sí que ho estan gaudint. Tot i això, dins de tot aquest panorama ple de disgustos, ràbia i impotència, la parella del concursant, Marta López, no va dubtar a mostrar-li el seu suport.

La model, molt orgullosa del seu noi, va reconèixer l'enorme esforç i sacrifici que estava fent diàriament al programa. Va assegurar que, si un vol, pot canviar de vida. I el cert és que Kiko, una persona acostumada a menjar de tot i picar-se al gimnàs, ens està donant lliçons de supervivència.

De la mateixa manera que el seu company Kiko, Anuar tampoc va poder obtenir la recompensa i no va gaudir del menjar. Cal recalcar que tots els concursants anhelaven poder gaudir del suculent menjar de xurros amb xocolata. Com a conseqüència, el seu plor es va fer present al programa en tocar fons després de no superar el joc.