Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cartell de Zara a l'entrada d'una botiga

Els nous dissenys d'estampat de serp de Zara triomfen a les xarxes

Moltes 'influencers' han compartit imatges vestint els dissenys més exitosos de la marca gallega

Els  dissenyadors de Zara estan d'enhorabona, ja que els seus últims dissenys estan triomfant entre els seus clients. La marca fa anys que és un referent en el món de la moda però fins ara mai una col·lecció seva havia tingut tant èxit tant com l'última amb 30 models d'estampat de serp.  

Són moltes les 'influencers' que han convertit en tendència les peces de roba de la coneguda marca del grup Inditex, lluint-les i penjant fotos a les seves xarxes socials. D'aquesta manera, han donat la raó als creatius de Zara, que van decidir fer una arriscada aposta introduint un estampat de serp quan és el lleopard el qual es trobava més de moda.  

L'estampat de serp, el rei de vendes

Va ser després d'esgotar un conjunt de pantalons grisos de serp i una camisa en poques hores, quan la marca de roba gallega va decidir fer tota una col·lecció  d'aquest estampat. Ràpidament, totes les peces no només van ser un èxit a les seves botigues físiques i en línia, sinó que van aparèixer a multitud d'imatges pujades a les xarxes socials.  

Moltes blogueres han compartit fotografies duent els vestits, pantalons, camises o americanes de Zara. Aquestes peces s'han fet tan conegudes que han fet versions d'aquest estampat en colors beix, marró ataronjat o gris.  

La marca ha continuat llençant altres tipus de col·leccions, com una inspirada en els dissenys de Versace als 90, però tot i que alguns models s'esgoten, no arriben a les xifres de vendes que estan aconseguint amb la roba imitació de la pell de serp

Algunes de les peces que triomfen entre les 'influencers'

Un vestit curt amb botons que es pot comprar per 29,95 euros és una de les peces més demandes. Tant que el fet que moltes 'influencers' l'hagin escollit com una de les seves peces predilectes, fa que actualment no estigui disponible. 

Unes altres peces que es troben entre les més venudes per Zara són un vestit de tall 'midi' creuat d'estampat de serp que té un preu de 59,95 euros, uns pantalons per 19,95 euros, i sobretot, la faldilla 'midi' que per 29,95 euros, ha sigut una de les més vistes a l'estiu.  

Faldilla amb estampat de serp de Zara, per 29,95 euros
Faldilla amb estampat de serp de Zara, per 29,95 euros | Zara

 

Pantalons amb estampat de serp de Zara, per 19,95 euros
Pantalons amb estampat de serp de Zara, per 19,95 euros | Zara

 

Vestit camisa creuat amb estampat de serp de Zara, per 59,95 euros
Vestit camisa creuat amb estampat de serp de Zara, per 59,95 euros | Zara

 

Mini vestit amb estampat de serp de Zara, per 29,95 euros
Mini vestit amb estampat de serp de Zara, per 29,95 euros | Zara