Foto d'un establiment de Druni

Druni rebaixa el sèrum que combat l'envelliment més del 50%

El preu ja no serà una excusa per poder cuidar la pell del teu rostre

Atenció! Avui us porto una oferta d'aquelles que ens agraden tant a totes, però que no sempre ens n'assabentem. Hi ha tantes botigues de cosmètica que conèixer totes les ofertes que hi ha de vegades resulta impossible. Però no et preocupis, que aquesta segur que no t'escaparà.

És hivern i les temperatures són baixes. Per això, el nostre rostre pateix més de l'habitual i necessitem prestar-li especial cura. És per això que hem de tenir els productes que ens ajudaran a combatre els efectes que el fred ens pot provocar.

Així mateix, hi ha pells que ja comencen a notar el pas del temps. Els anys no passen sense deixar marca, però a les nostres mans està posar-hi remei. Si no ho has fet fins ara, no et preocupis, encara hi ets a temps. I és que la superoferta que et porto et servirà tant per evitar els primers signes com per reduir les marques que el pas del temps provoca en el nostre cutis.

Com en qualsevol tractament, la constància serà la clau perquè el producte funcioni correctament. Només si l'apliquem amb la freqüència indicada aconseguirem els resultats que tant anhelem tenir i pel que ens decidim a adquirir-ho.

No et faig esperar més, sobretot perquè pel preu que té no és estrany que arrasi. Druni té descomptes de més del 50% al sèrum de Lancaster 365 Skin Repair. Si t'ha sorprès només has d'anar a la pàgina web per comprovar la rebaixa que s'aplica als tres formats que estan a la venda.

Reactiva la teva joventut a un preu econòmic

Els signes de l'edat són un maldecap per a moltes dones. Per això, busquen i busquen la solució perquè aquests no apareguin o per, com a mínim, reduir la seva presència a la cara. L'eterna joventut no existeix, però sí que hi ha eines per, si més no, intentar-ho.

Una pot ser aquest sèrum reparador que comercialitza la marca Lancaster. Aquest actua en el 100% de les causes que provoquen l'envelliment, tant les biològiques com les provocades per ambients externs. A més, ho fa treballant a la nostra pell durant els 365 dies de l'any.

Foto d'unes mans agafant un pot de crema hidratant
Si t'ha sorprès la rebaixa, pots acudir a la pàgina web per veure tots els descomptes | GETTY IMAGES

I és que totes tenim dret a sentir-nos belles diàriament. Per aquesta raó, aquest sèrum combat el que diàriament ens pot provocar marques facials. En aquest grup hi ha els canvis de temperatura, el cansament, la contaminació o l'estrès.

Per altra banda, actua sobre els gens prologant la joventut de la nostra pell. Això és així gràcies als seus components. Entre ells hi ha un antioxidant enriquit amb extracte d'arròs vermell de l'Himàlaia, extracte de vi vermell i extracte de cèl·lules mare de Plantago.

Ara queda que t'expliqui el preu per acabar de convèncer-te que és un producte que necessites per a la teva rutina diària. Està a la venda en tres formats diferents i en cadascun trobem un descompte diferent, cap inferior al 50%.

La rebaixa més gran s'aplica al format de 50 ml. Aquest costa 34,95 euros després d'una rebaixa del 70%. El segueix el de 30 ml., amb un preu de 26,95 euros amb un descompte del 67%. Per acabar, pots adquirir el flascó de 100 ml. per 49,95 euros, un 52% menys del preu original.

Completa el tractament per a un millor resultat

Per aconseguir el que busquem, no ens podem quedar únicament amb aquest sèrum. Lancaster té una gamma de productes dins aquesta línia que es complementen entre ells. Ara repassem els essencials perquè puguis conèixer més sobre ells.

1. 365 Skin Repair Cream Spf 15

Aquesta crema s'encarrega de reactivar la capacitat natural de regeneració i rejoveniment de la pell. S'ha d'aplicar després del sèrum per potenciar-ne l'efecte. A més, amb la combinació aconseguirem una acció antiedat més intensa i duradora.

Foto d'una crema de Lancaster amb SPF
Quant a la seva textura, és fresca i hidratant amb un acabat suau | GETTY IMAGES

Està pensada per aplicar-se a tota mena de pells. Pel que fa a la textura, és fresca i hidratant amb un acabat suau. Així mateix, com bé es dedueix del seu nom, compta amb factor de protecció solar pel nostre dia a dia.

Pots adquirir-la a Douglas per 39,59 euros. Ve en un envàs de 50 ml i, com bé diu la pàgina web d'aquesta botiga, queden poques unitats. És tot un èxit!

2. 365 Skin Repair Night Cream

Ara toca el torn a la crema nocturna d'aquesta línia de Lancaster. Aquesta proporciona a la pell 7 hores de reparació intensiva durant la nit, ja que és quan és més receptiva. Gràcies a ella et podràs aixecar amb millor cara sí o sí. Els estudis que s'han fet, corroboren els bons resultats. Per això és una opció gairebé obligatòria si vols començar aquest tractament.

Si no aprofites la nit per rejovenir la teva pell, perdràs força resultats. La tens a la venda a la pàgina web de Druni per 32,95 euros amb una rebaixa de més de la meitat sobre el preu original. Es comercialitza en format de 50 ml.

Foto d'una crema de nit de Lancaster
Els estudis que s'han realitzat corroboren els seus bons resultats | GETTY IMAGES

3. 365 Skin Repair Eye Serum

Com oblidar-se dels ulls, una de les zones més delicades de la cara i que mereix una atenció especial. Per això, Lancaster no volia deixar sense el reactivador de joventut al seu contorn. A més de lluitar contra els signes de l'envelliment, també redueix les bosses i les ulleres, alhora que aporta lluminositat a la mirada.

Amb l'aplicació d'aquest sèrum aconseguiràs reactivar la capacitat natural de regeneració de la pell, ja que ajuda a reparar i protegir des de les mateixes cèl·lules. Per això no es queda únicament a la superfície.

Foto d'un sèrum d'ulls de Lancaster
El sèrum d'ulls redueix les bosses i ulleres, a més d'aportar lluminositat a la mirada | GETTY IMAGES

Aconseguir-lo no és gens fàcil, ja que en algunes botigues està esgotat. Tot i això, el tens disponible, per ara, a Douglas per 27,99 euros en el seu format de 15 ml. No t'ho pensis gaire, no sigui que aquí també s'esgoti!

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp