El Corte Inglés prendrà la temperatura als seus clients i treballadors

És una de les moltes empreses que es preparen per a la 'nova normalitat'

La façana exterior d'un centre de 'El Corte Inglés'
'El Corte Inglés' es prepara per a la reobertura dels seus centres | CatalunyaDiari

Amb el decret de l'estat d'alarma, El Corte Inglés va ser un dels negocis que es va veure obligat a tancar tots els locals de país (a excepció dels supermercats Supercor i Hipercor). Però, amb el desconfinament, molts locals i botigues podran començar a obrir progressivament, sempre amb mesures de seguretat i restriccions adequades per evitar el contagi de Covid-19.El Corte Inglés està preparant les seves mesures de seguretat i higiene per protegir tant a empleats com a clients.

Segons ha informat Fasga, quan puguin obrir les botigues, els centres de la companyia prendran la temperatura, tant a clients com a treballadors. I és que, a més, destaquen que també es realitzaran tests ràpidsd'anticossos a aquelles persones que treballin per a El Corte Inglés, prioritzant sempre als empleats que es reincorporen a la feina després d'haver patit el virus o haver tingut sospita d'això.

A més de mantenir les mesures de protecció que ja són habituals: mascaretes, distància de seguretat de dos metres, han de proporcionar gel desinfectant per a les mans, etc. El Corte Inglés ha anat implementant aquestes mesures de protecció amb el pas dels dies, tant en la seva zona d''Alimentació' com en comandes en línia.

Mesures extres als establiments

Per la seva banda, els empleats portaran mascaretes FFP2 i bates quan tinguin contacte directe amb els clients; així mateix, també se'ls proporcionaran guants i pantalles facials en els casos que no es pugui respectar la distància de seguretat establerta.

El Corte Inglés també controlarà l'aforament dels seus establiments, afegirà senyalització de seguretat i tindrà mesures especials per poder utilitzar els emprovadors dels centres. A més, també es controlaran les zones i els temps de descans dels treballadors, així com les seves hores d'entrades i sortides.

A més d'El Corte Inglés, han estat diverses les firmes que han explicat quines són les mesures que prendran o estan prenent en altres països. L'exemple perfecte seria Mango, que ja les està posant en pràctica en altres zones, i també Zara que, a més de facilitar guants, màscares i gels, també desinfectarà la botiga, els emprovadors, i les peces de roba.


Comentaris

envia el comentari