Elena Furiase

Elena Furiase es llença com a empresària i crearà la seva pròpia marca de roba

L'aventura l'iniciarà amb la seva estilista personal Ana Capel

La filla de Lolita Flores, Elena Furiase, està passant per un dels millors moments de la seva vida. Ja no només personalment amb l'arribada del seu fill Noah, sinó també professionalment.  Tant és així, que la néta de Lola Flores estaria pensant crear una marca de moda amb la seva estilista Ana Capel, tal com explica 'La Coctelera'. 

Almenys així ho va manifestar Furiase durant la promoció de l'octava i darrera temporada de l'exitosa sèrie 'Juego de Tronos' que començarà el pròxim 14 d'abril i que va tenir lloc a la plaça de braus d'Osuna a Sevilla.

 

Nous projectes dins i fora del món de la interpretació

Preguntada per si té ganes de tornar a la seva vida professional després de ser mare per primera vegada, Furiase va dir que:  «Reprenem, de nou, la pel·lícula 'Rosalinda' amb Ramón Luque, que tenia moltes ganes de tornar perquè jo la vaig començar estant embarassada i ara la reprenem perquè han tingut l'amabilitat d'esperar-me. Després, tinc un projecte de televisió, però no puc dir res». 

Ara bé, la sorpresa del dia la va donar quan va assegurar que està preparant una marca de moda junt amb la seva estilista. Per tots era desconeguda aquesta faceta de l'actriu i ha sorprès a tots els seus seguidors amb ella.  L'objectiu de la marca serà, segons va explicar ella mateixa, que la dona se senti guapa i única.

En un primer moment, la idea és crear vestits de convidada per a qualsevol mena d'esdeveniments i, en casos puntuals, crear també alguna peça per actrius. No obstant això, Furiase ha manifestat la intenció que la nova línia de moda sigui el màxim accessible possible per a totes les dones que vulguin presumir de bon gust a l'hora de vestir.

  • També et pot interessar: Elena Furiase reivindica el feminisme durant el bateig del seu fill

La intenció de donar-li companyia a Noah

Sens dubte, la filla de Lolita tenia ganes de parlar i sincerar-se sobre la seva situació personal. En aquest sentit, va admetre que compaginar la seva feina amb ser mare li està resultant força fàcil, ja que el petit Noah és un nen molt bo. Tant és així que la jove parella ja s'hauria plantejat donar-li un company de vida en un marge de dos anys.

«En un futur no molt llunyà, però no significa que estigui buscant-lo ja, però sí que és cert que ja ho tenim pensat i ens encantaria, d'aquí a dos anys, poder donar-li un germanet o germaneta», va confessar Furiase. Per la seva banda, en un altre acte, es va preguntar a Lolita per aquesta notícia i es va limitar a dir ben somrient que: «Jo ja vaig tenir-ne dos. Ja sóc àvia».

Elena Furiase amb el seu fill Noah
Elena Furiase ja pensa en donar-li un germanet a Noah | CatalunyaDiari.cat

 

  • També et pot interessar: Afirmen que Lolita acumula una fortuna de 190 milions d'euros