Emma García durant un acte promocional amb un barret blanc

Emma García enamora les xarxes amb el seu 'look' més atrevit

Els seus seguidors han quedat bocabadats amb la seva imatge

Una de les presentadores més estimades i significatives de Telecinco és Emma García, qui durant aquestes festes ha estat notícia perquè ha plorat a 'Viva la vida' en rebre una trucada d'algú especial.

No obstant això, avui ho és per un altre motiu, en concret, perquè ha sorprès els espectadors de l'esmentat programa amb un 'look' atrevit i alhora sensual.

El vestit d'Emma García

Elegant i discreta sol ser l'esmentada presentadora basca a l'hora de triar el seu vestuari per a l'espai que presenta. No obstant això, en l'últim programa ha volgut sorprendre els espectadors i seguidors, apostant per un 'look' molt més arriscat del que és habitual en ella.

Sí, ha optat per presumir de cames lluint una minifaldilla de cuir. Aquesta l'ha acompanyat d'una camisa, d'unes sabates de taló i d'una americana, aconseguint d'aquesta manera una imatge femenina, atrevida i també molt sensual.

A més d'en el mateix programa, Emma García ha volgut presumir d'aquest estilisme en xarxes socials i, per aquest motiu, ha compartit una imatge lluint el mateix en el seu compte d'Instagram. En aquesta apareix somrient i el comentari que acompanya la foto deixa palès que aquest 'look' és el resultat de combinar peces de diferents marques, concretament, de 'Pinko', 'Maje París' o 'The Kooples'.

El públic encantat amb el vestuari d'Emma García

Els seguidors de la presentadora i els espectadors no han dubtat a deixar palès que estava espectacular amb aquest 'look' i ho han fet comentant l'esmentada publicació amb missatges com ara aquests:

  • «La basca més bella de la galàxia».
  • «Que maca estàs! Miro cada dissabte i diumenge 'Viva la vida'. Ets meravellosa».
  • «Com sempre, guapíssima i espectacular».
  • «El 'look' ideal, però els cabells no l'acompanya. La cabellera tan llarga et fa més gran. Ho sento, algú t'ho havia de dir».
  • «Estàs molt maca Emma, m'encanta aquest estil que portes».
  • «Emma, estàs guapíssima amb aquesta minifaldilla».

És més, no només els ciutadans del carrer han volgut destacar l'espectacular que estava Emma García amb aquest vestit, sinó que també han volgut manifestar-ho amics i coneguts de la presentadora com seria el cas, per exemple, de Nagore Robles.

Emma García sempre genera interès per la seva imatge

Aquest abillament és l'últim de la cara de Telecinco que ha generat un gran interès i ha aconseguit els afalacs del públic. Tanmateix, no podem passar per alt que no és la primera vegada que la imatge d'ella suscita comentaris.

Així, per exemple, en els últims anys va aconseguir que les xarxes socials cremessin quan es va animar a publicar a Instagram unes fotografies en biquini. Aquestes van servir per deixar palès que Emma García té una silueta envejable i especialment un ventre tonificat, el qual aconsegueix gràcies al fet que té cura la seva alimentació i que realitza exercici de forma periòdica.

En concret, aquestes instantànies van fer que rebés floretes com ara «ets un bombó. Ja voldrien moltes de vint» o «espectacular». De la mateixa manera, no podem deixar passar que també la xarxa es va escalfar molt amb un descuit que va tenir la presentadora amb el seu abillament, on tot va passar mentre estava al capdavant del programa 'Mujeres, Hombres y Viceversa'.

Ella estava asseguda, com era habitual, a l'escala i lluïa un vestit curt de color vermell que va combinar amb unes botes altes. En un moment determinat va optar per encreuar les cames i en fer-ho va provocar que se li veiés la roba interior sense adonar-se'n. Això va fer que els espectadors del programa no dubtessin a comentar el succeït en les xarxes, fins i tot alguns amb missatges realment pujats de to. Així doncs, està clar: Emma García no passa desapercebuda.