Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

El producte de 120 euros de Lidl s'esgota en minuts i sorprèn molts clients

La cadena alemanya triomfa amb un dels seus electrodomèstics

Recordem que tots els productes de Lidl que han sortit al mercat han arrasat i s'han esgotat en poques hores. I així ha estat, Lidl ha tornat a triomfar amb un dels seus nous articles. El supermercat ha volgut aprofitar el seu gran èxit i ha posat a la venda un nou article que ha sorprès molts clients. 

El nou aspirador Silvercrest

El nou article de Lidl és un aspirador de la marca Silvercrest, la marca blanca dels dispositius per a la llar de la cadena alemanya. L'aspirador té tres funcions: aspira, frega i eixuga en una sola passada. El nou robot de Lidl funciona en tota classe de terres (rajoles, laminats, moqueta, parquet, etc.) i ofereix la funció d'auto neteja integrada amb un filtre HEPA 13 desmuntable. A més, disposa de dos dipòsits d'aigua (un per a la neteja i un altre per on surt la brutícia) de 820 ml i 48 l, respectivament.

L'aspirador té un motor de 560 W i, a més, un raspall desmuntable. Un altre avantatge de l'aspirador de Lidl és el seu manteniment, ja que es neteja sol per evitar que es faci malbé. El robot mesura 117 cm de longitud i pesa 5,5 quilos.

El disseny del nou robot de Lidl recorda als dissenys de les aspiradores Dyson que van revolucionar el mercat fa uns anys. No obstant això, hi ha dos detalls que les diferencien:

En primer lloc, el robot de Silvercrest funciona connectat al corrent, al contrari que les de la companyia britànica, que funcionen amb bateria. Per oferir un gran marge de maniobrabilitat, l'article de la cadena alemanya compta amb un cable de fins a 7,5 metres, suficients per arribar a tots els racons de la casa.

En segon lloc, els aspiradors Dyson no baixen dels 450 euros, mentre que el robot de Lidl està a la venda per tan sols 120 euros. Un extraordinari preu que ha provocat que aquest dispositiu de neteja es converteixi en tota una ganga. 

Aquest article ja s'ha esgotat a la botiga en línia, però encara pots trobar-lo en alguna de les múltiples botigues físiques que hi ha per tot el país.

Collage de el nou aspirador de Lidl
Aspirador 3 en 1 de Lidl | Lidl

Producte similar

El nou aspirador de Lidl s'ha esgotat a la botiga en línia, però la cadena alemanya té disponible un producte similar de Philips: l'aspiradora PowerPro Duo 2 en 1. Un aparell molt útil, que ofereix una neteja a fons de la casa. Disposa d'un filtre rendible de tres capes capaç de capturar més del 90% de les partícules ultrafines i, a més, funciona sense cable. Aquest article està a la venda per 129 euros.

El robot de cuina de Lidl

El robot aspirador no és l'únic electrodomèstic de la cadena de supermercats alemanya que ha triomfat. El robot de cuina de Silvercrest, el Monsieur Cuisine Connect, també és una de les supervendes de Lidl. De fet, els consumidors de Lidl van criticar que es venguessin poques unitats. 

El Monsieur Cusuine Connect és un robot de cuina molt similar a la famosa Thermomix, tant que fins i tot Lidl ha estat acusada per plagi. Té connexió wifi i pantalla tàctil, descarrega receptes gratis i, a més, té una capacitat de 4,5 litres. Però hi ha una gran diferència entre tots dos robots: el preu. La cadena de supermercats alemanya va posar a la venda aquest electrodomèstic per tan sols 359 euros.