Primer pla de María Patiño

L'esmorzar de moda que agrada fins i tot a María Patiño: sa i baix en calories

Es tracta d'un esmorzar perfecte per estar en forma al qual s'hi han sumat moltes famoses

Sentir-nos bé amb el nostre cos està molt relacionat amb l'alimentació que seguim. Aquesta és una de les premisses de famoses com María Patiño, que destaquen per cuidar-se i també per compartir-ho amb els seus seguidors.

Tot i que la col·laboradora s'ha sotmès a diversos retocs estètics, el cert és que també ha apostat per portar un estil de vida molt saludable. Així ho demostra amb l'esmorzar que ha decidit introduir a la seva dieta.

L'esmorzar és el primer menjar del dia i també el més important. Per això, tant Patiño com moltes altres celebritats, han decidit començar a consumir-ne un de sa i que amb prou feines té calories.

Aquest és l'esmorzar de moda al qual no s'ha pogut resistir Patiño

María Patiño ha compartit amb els seus seguidors gran part de les seves intervencions estètiques i també mostra, sovint, els seus hàbits saludables. No obstant això, són poques les ocasions en què ensenya com s'alimenta.

Com que la col·laboradora va decidir deixar enrere aquest costum a Instagram, hem pogut saber què és el que esmorza. Sembla que la periodista no s'ha pogut resistir a l'esmorzar de moda i ella també comença el dia amb unes delicioses farinetes de civada.

avena i fruites
La civada és ideal per als esmorzars | Getty Images

Són saludables, ràpides i fàcils de preparar, i a més són delicioses. Tot això, juntament amb els seus diversos beneficis, fan d'aquest el millor esmorzar per començar el dia amb energia i, el millor de tot, sense engreixar-se.

Com es preparen aquestes farinetes de civada?

Si tu també vols tastar l'esmorzar de les famoses, el procediment per dur a terme les farinetes de civada és molt senzill.

En primer lloc, afegeix els flocs de civada, així com la llet que vulguis, en un cassó. Després, cuina-ho a foc mitjà durant uns 10 o 15 minuts, recordant remoure la barreja.

Per acabar, només has de servir les farinetes i afegir els ingredients que triïs. Acompanyar-ho amb fruits del bosc, plàtan o fruits secs serà la millor decisió. D'aquesta manera, estaràs multiplicant els beneficis amb què ja compta aquest cereal.

Els beneficis d'esmorzar com María

La civada, en essència, compta amb molts beneficis, igual que passa amb la resta dels ingredients. Quan els coneguis tots, tu també voldràs tastar aquest esmorzar de María Patiño.

1. La civada, un aliment molt saludable

Pel que fa a la civada, es tracta d'un cereal compost per hidrats de carboni complexos. Gràcies a la lenta absorció d'aquests, et podràs sentir plena sense sumar calories.

A més, la civada també té beneficis en el control dels nivells de sucre a la sang i també redueix el colesterol i evita el restrenyiment. És un cereal que aporta un alt contingut de fibra.

Per completar aquestes farinetes, el que fa María Patiño és afegir nabius, nous i gerds. Aquests aliments afegiran més beneficis.

civada
Aquest esmorzar de civada, fruits secs i del bosc té diversos beneficis | Getty Images

 

2. Incloure nabius, nous i gerds multiplica els beneficis

Per començar, els nabius i els gerds es troben dins la categoria de fruits del bosc. Aquests compten amb grans beneficis per a la pell. Un consum habitual d'aquests aliments es traduirà en una pell molt més sana i brillant.

D'altra banda, les nous són dels fruits secs més interessants. Riques en àcids grassos Omega 3 d'origen vegetal, contribuiran també a reduir el colesterol . A més, tenen  propietats que contribueixen a millorar la memòria. Encara que si no et convencen aquests fruits, sempre pots optar per aquells ingredients saludables que més t'agradin.

En definitiva, si tu també vols cuidar-te com fan María Patiño i la resta de famoses, ja ho saps. Comença el dia amb un esmorzar de farinetes de civada, fruits secs i fruits del bosc.