Emma García primer pla

El mètode d'Emma García per estar prima i lluir bona figura als 49 anys

Ella millora amb els anys i coneixem quin és el seu secret per aconseguir-ho

Si hi ha una famosa de la qual tots sentim enveja és Emma García, que als 49 anys continua aparentant estar a la vintena. Tot és gràcies a un mètode secret que decideix no saltar-se mai. Tot i la seva llarga trajectòria professional, sembla que els anys no passen per la periodista i, de fet, cada cop està més jove i enèrgica.

El seu cos, la cabellera rossa i la simpatia l'han convertida en una de les cares més reconegudes de Telecinco. Si vols saber quin és el seu secret per estar sempre en forma, segueix llegint perquè t'expliquem fins a l'últim detall.

El secret d'Emma García per mantenir el seu cos

No hi ha dubte que una de les característiques que destaca d'Emma García és la seva bona genètica. No obstant això, ella també ha posat molt de la seva part a saber mantenir-la com cal.

Emma García en un photocall.
Part de l'èxit es deu a la seva genètica   | GTRES

Si hi ha un secret que cal conèixer sobre com aconsegueix mantenir-se jove durant molts anys que passin pel seu cos, ens hem de centrar en l'esport.

Sí, l'entrenament diari és la tècnica que la presentadora duu a terme per estar sempre en forma. Això, és clar, i una bona alimentació. A més, ella sap a la perfecció què necessita el seu cos a cada moment, ja que compta amb ajuda professional.

L'estricta rutina de la presentadora

Gràcies a les xarxes socials, ara podem estar molt més a prop de la vida dels famosos. En el cas d'Emma García, hem pogut conèixer gràcies al seu Instagram quina és la rutina que segueix d'exercicis.

No és pilates i tampoc no es tracta d'agafar petites manuelles, sinó tot al contrari. La presentadora se sotmet a una rutina molt estricta i exigent que es basa sobretot en exercicis de força. A més de la rutina, també segueix una dieta equilibrada, amb l'objectiu d'aportar els nutrients necessaris al seu organisme.

Emma García compta amb el seu propi entrenador

Un altre dels trucs que sens dubte fan que Emma García s'hagi tornat una apassionada de l'esport és la companyia. En concret, compta amb un entrenador personal que l'acompanya durant tot el procés. Això és molt important, ja que li aporta aquesta motivació que necessita quan s'entrena.

El noi en qüestió és Rubén Portes, que també és preparador físic del Club de Bàsquet Breogán. Els resultats que aconsegueixen parlen per ells mateixos. I, si no, que ho diguin a la presentadora. Si tu també vols el cos d'Emma García, comptar amb un entrenador personal et pot ajudar, i molt, a aconseguir-ho.

Imatge d'Emma García.
Una bona alimentació i practicar esport, les claus de la figura de la presentadora   | Europa Press

Un dels avantatges de comptar amb un preparador físic és que sempre tindreu una rutina personalitzada, tant d'exercicis com d'alimentació. Així, serà aquest pla el que s'adapti al teu cos i no al contrari, per tant notaràs abans els resultats.

D'altra banda, cal destacar que un entrenador t'oferirà la motivació i la inspiració necessàries per no rendir-te en cap moment. Amb el seu suport, assoliràs molt més ràpid tots els teus objectius.

Una rutina pròpia, molt important per veure resultats

Finalment, cal no oblidar que és una persona professional que coneix la seva feina a la perfecció. Això farà que obtinguis resultats visibles i et motivis amb el teu propi cos des del moment que comencis a veure canvis.

En definitiva, aconseguir el cos d'Emma García, tinguis l'edat que tinguis, passa per crear una rutina d'exercicis específica per a tu. Completant-ho amb una alimentació equilibrada i un bon descans, podràs complir el teu somni de tenir una figura com la de la presentadora.