Façana de l'establiment Decathlon a Tamaraceite

L'èxit a Decathlon del polar transpirable de menys de 10 € amb què no passaràs fred

Aquest polar de Decathlon serà tot allò que necessitis contra el fred

L'arribada de la tardor planteja novetats que ja tenim disponibles a la majoria de les botigues. Per afrontar el fred, res millor que comptar amb algunes de les millors peces de Decathlon. Des de la botiga ens ofereixen una gran quantitat d'articles perfectes per a aquests dies. A més, una de les característiques per les quals destaquen és la seva qualitat. D'altra banda, sempre sabràs que, quan compres a Decathlon, estaràs estalviant, ja que a la botiga compten amb productes a preus molt competitius que no podràs passar per alt.

Decathlon compta amb una àmplia oferta per al fred

Si ja estàs pensant a renovar el teu armari de cara a la nova temporada, a Decathlon compten amb peces que no et podràs perdre. Un bon exemple el trobem a la seva variada oferta de folres polars. Disponibles tant per a home com per a dona, tots coincideixen a ser d'alta qualitat, resistents i també molt econòmics. Si apostes per aquest producte, el fred deixarà de ser una mica molest.

No obstant això, malgrat que n'hi ha molts entre els quals triar, sembla que ha estat un especialment el que ha cridat l'atenció dels consumidors. De fet, ha esdevingut un dels més venuts gràcies a detalls com ara la seva impermeabilitat. És perfecte per a la pluja.

Aquest folre polar de muntanya de Decathlon serà el teu preferit

Disponible en diverses talles i colors, el folre polar de muntanya i el trec de Decathlon és el que més crida l'atenció. Gràcies al seu material de fabricació permet tancar l'aire i fa aquesta sensació còmoda tan buscada quan fa fred. Aquesta característica fa que el cos es mantingui abrigat de manera natural, és a dir, ens aïlla de la temperatura exterior.

Folre polar negre Decathlon
El folre polar està disponible tant per a homes com per a dones. | DECATHLON

D'altra banda, destaca també gràcies al fet que està elaborat amb polièster reciclat. S'ha creat a partir d'ampolles de plàstic o d'altres teixits usats. És sostenible i té cura del medi ambient.

Peça resistent i de qualitat

Si vols un folre polar que sigui resistent, aquesta serà la teva millor opció. Aquesta peça també és d'alta qualitat i a Decathlon l'ofereixen a un preu econòmic al qual no et podràs resistir. Pel que fa al disseny, queda entallat, però no gaire cenyit. Això el fa molt còmode i fàcil de portar. Des de Decathlon, informen que el millor és fer servir una peça interior tèrmica sota el folre polar.

El preu d'aquest folre polar de Decathlon: el més comentat

A totes aquestes característiques cal sumar que, gràcies al seu material, és resistent a les rentades. A més, els seus colors romandran intactes com el primer dia. Sens dubte, una gran opció si el vols utilitzar molt seguit.

Per descomptat, un altre dels detalls que no es poden passar per alt és el preu. A la botiga el podràs trobar disponible per menys de 10 €. Aquesta és una de les raons per les quals ja ha esdevingut el més venut. En concret, el tens disponible a Decathlon per tan sols 8,99 €. Per aquest preu, valdrà la pena aconseguir-ne un i provar totes les seves virtuts. Es convertirà en la teva millor peça contra el fred.

A més, el podràs trobar tant a les botigues físiques de Decathlon com a través de la seva pàgina web. Si decideixes comprar-lo per internet, has de saber que les despeses d'enviament a la botiga són de 3,99 € per a comandes de menys de 30 €. Si te'ls vols estalviar, sempre pots comprar altres articles que et facin falta.