Èxit de la nova col·lecció de sabates de Zara

La marca del grup Inditex ha iniciat la campanya primavera i estiu 2019 on destaca la nova col·lecció de sabates i sandàlies

Sabates i sandàlies irressistibles en la nova col·lecció de Zara
Sabates i sandàlies irresistibles en la nova col·lecció de Zara | ZARA

Tot i que el fred és encara ben viu i encara queden dies per l’arribada de la primavera, la popular marca de roba de l’empresari Amancio Ortega, ha llençat ja la campanya de primavera i estiu 2019. En aquesta nova col·lecció destaquen les diferents opcions de sabates i sandàlies que proposa de cara al bon temps la firma d’Inditex.

La nova col·lecció compta amb botins, sabates de taló, ‘ballarines’, sandàlies planes, i d’altres que fan que es tracti d’una col·lecció amb disseny fresc i un estil propi, que com no podia ser d’una altra manera s’ha convertit en una de les tendències de moda de l’actualitat.

5 models de sabates

Pel que fa a les sabates, Zara proposa cinc models diferents per lluir d’aquí a poc dies amb l’arribada del bon temps. Es tracta d’uns exemplars de diferents estils per lluir en diferents ocasions. En podem trobar amb una inspiració més retro, amb aires bohemis o inclús, amb la ja famosa tendència d’ ‘animal print’.

Sabates de taló

Es tracta d’unes sabates que ajuden a aconseguir un ‘look’ més formal i seriós, i a més, Zara ha optat per 4 colors diferents per ampliar les opcions de combinar-los. Així, trobem els colors clàssics com el blanc i el negre, i dos més atrevits com el groc fluor i un vermell maduixa. El preu d’aquestes sabates varia segons el color i es poden aconseguir des dels 35,95 als 45,95 euros. A més, corresponen a la línia ‘join life’ que realitza Zara per utilitzar mètodes sostenibles per processar les pells amb les quals treballa.

Quatre colors per escollir en les sabates de taló de Zara
Quatre colors per escollir en les sabates de taló de Zara | ZARA

 

Botins de pell

La col·lecció de sabates de Zara també té inspiració retro
La col·lecció de sabates de Zara també té inspiració retro | ZARA

 

Es tracta d’unes de les sabates més atrevides i espectaculars de la nova col·lecció. Per 69,95 euros es poden aconseguir aquests botins d’estil ‘retro’, de color caramel, acabats en punta, acordonats, i amb un taló molt fi.

Amb el taló més ample

Com ja va passar l’any 2018, l’‘animal print’ continua sent tendència per aquesta col·lecció de primavera i estiu 2019. I com no podia ser d’una altra manera, Zara hi continua apostant. Aquesta vegada per lluir un estampat ‘animal print’ en unes sabates de taló més ample, amb obertures en els dos laterals i amb dos colors diferents: el ‘burdeos’ i el caramel. El seu preu és de 49,95 euros i són adequats tant per anar amb faldilla, pantalons o vestits.

Sabates de taló de Zaraamb estampat 'animal print'
Sabates de taló de Zaraamb estampat 'animal print' | ZARA

 

Botes ‘cowboy’ o ‘cowgirl’

Botins de Zara estil 'cowboy', una de les tendències per aquest 2019
Botins de Zara estil 'cowboy', una de les tendències per aquest 2019 | ZARA

 

Les típiques botes de ‘cowboy’ o ‘cowgirl’ també es poden aconseguir en la marca Zara com no podia ser d’una altra manera, ja que continuen sent tendència com els darrers anys. Aquestes botes de pell negres, d’alçada a mitja canya i acabats en punta es poden aconseguir per 89,95 euros.

Calçat esportiu

Una de les opcions que no podia faltar és el calçat esportiu, que resulta molt còmode per dur els dies de sol i que ha estat tendència aquestes darreres temporades. Zara proposa un tipus inspirat en les de muntanya, amb una sola bastant ample i combinant els colors crema i verd, i es pot aconseguir per 49,95 euros.

Un calçat més esportiu no podia faltar en la nova col·lecció
Un calçat més esportiu no podia faltar en la nova col·lecció | ZARA

 

5 estils diferents de sandàlies

La nova col·lecció de sabates de la firma ‘fast fashion’ és un avançament del què provocarà la nova línia de sandàlies per la temporada 2019, ja que compten amb dissenys molt atrevits que no deixaran indiferent a ningú.

Sandàlies planes

Amb un aire bohemi, Zara aposta per una sandàlia que combina textures i materials d’una aparença d’allò més natural. Per 39,95 euros es poden aconseguir aquestes sandàlies de color negre, amb dues tires amples creuades amb pèls i decorades amb petites petxines.

Sandàlies de Zara amb materials naturals
Sandàlies de Zara amb materials naturals | ZARA

 

Amb taló de fusta

Sandàlies de taló i color cuir són unes de les preferides de Zara
Sandàlies de taló i color cuir són unes de les preferides de Zara | ZARA

 

Aquestes sandàlies de taló que es poden aconseguir per 45,95 euros són un encert perquè combinen amb qualsevol estil que es vulgui portar. Es tracta d’una sandàlia de cuir, on destaca el seu taló en forma d’esfera i amb un efecte visual que sembla que sigui fusta.

Sandàlies esportives

Sandàlies de Zara amb inspiració esportiva
Sandàlies de Zara amb inspiració esportiva | ZARA

 

De la mateixa manera que amb les sabates, en la línia de les sandàlies no podia faltar el model esportiu. Zara ha optat per unes amb plataforma amb relleu, un disseny aerodinàmic que combina els colors negre i blanc i unes tires creuades amb velcro. El seu preu és de 35,95 euros.

Amb estampat ‘animal print’

Sandàlies de taló amb estampat 'animal print'
Sandàlies de taló amb estampat 'animal print' | ZARA

 

Per només 29,95 euros trobem una de les peces més atrevides d’aquesta nova col·lecció. Es tracta d’una sandàlia amb taló fi, amb estampat ‘animal print’, que segur que creen molt debat amb els seguidors de la mateixa marca. A més, es poden aconseguir en dos colors diferents però molt atrevits ambdós: un llima fluor o rosa fluor.

Amb vinil

Sandàlies amb cintes de vinil de Zara
Sandàlies amb cintes de vinil de Zara | ZARA

 

Seguint una mica el disseny anterior, aquestes últimes sandàlies que proposa la nova col·lecció serà ideal per complir amb els compromisos que sorgeixen per invitacions. Es tracta d’una sandàlia amb la sola i taló negre que contrasta amb les tires transparents de vinil. El preu és també de 29,95 euros.


Comentaris

envia el comentari