Imatge d'una tassa de te verd

L'exòtica infusió que elimina els greixos i accelera el metabolisme: ventre pla

Descobreix una infusió molt útil per cremar el greix abdominal

Perdre pes és un recorregut que implica paciència, ja que no acostuma a ser un procés ràpid ni fàcil. Per sort, comptem amb una sèrie de productes que ens poden aplanar el camí. Les infusions en són un clar exemple i podem trobar-ne de molts tipus en supermercats i herbolaris.

Com es diu popularment, cada olleta té la seva tapadoreta i el mateix passa amb les infusions. Si busques un ventre pla, hi ha una infusió concreta que et facilitarà aquesta tasca. Un cop la proves, no podràs obviar-ne els efectes.

Què són les infusions?

Calmants, drenants, estimulants… Les infusions, també conegudes com a tes d'herbes, tenen molts beneficis per a la salut. No obstant això, és normal que sorgeixin dubtes sobre quin prendre, quines propietats pot realment proporcionar i, sobretot, quantes tasses prendre al dia.

Les infusions fan referència a preparacions que s'obtenen abocant aigua calenta sobre plantes fresques o seques per extreure'n les propietats medicinals. Per això, es fan servir les parts més fràgils de les plantes, és a dir, les fulles, les flors i les summitats florides.

En realitat, són molt versàtils perquè en pots aprofitar el contingut de diferents maneres. Pots beure'l per plaer, dispersar-lo al bany o a la dutxa, utilitzar-lo per millorar la teva salut, etc.

Són útils per aprimar-se?

Les plantes que es troben a les infusions destinades a la pèrdua de pes poden tenir diferents propietats. Algunes tenen efectes diürètics i drenants, encara que altres serveixen per estimular el metabolisme, cosa que acceleraria l'eliminació de greix.

Imatge de diversos tipus de te a sobre d'una taula de fusta blanca i una tassa d'infusió
Les infusions són fàcils de preparar i hi ofereixen molts beneficis. | Getty Images

De la mateixa manera, algunes infusions també són riques en antioxidants, minerals o vitamines. Per tant, no només es converteixen en un extra per aprimar-se, sinó en una beguda molt nutritiva.

Perquè siguin efectives, la gent sol distribuir-ne el consum en 4 moments del dia que correspondrien amb l'esmorzar, el dinar, el berenar i el sopar. És important que la primera ingesta sigui en dejú, encara que n'hi ha que creuen que és a la nit quan són realment efectives. Encara que si una ha demostrat ser veritablement útil, és la infusió de canyella de Ceilan.

Què és la infusió de canyella de Ceilan?

La canyella, i en particular la varietat de Ceilan, és una espècie plena de virtuts molt apreciada per les medicines xinesa i ayurvèdica. Darrere del seu sabor tan potent, moltes vegades associat amb la tardor o amb l'hivern, s'hi amaga tot un conjunt de beneficis útils per a la salut.

Per exemple, un dels seus usos més comuns és incloure-la com a infusió en dietes de pèrdua de pes. Saps exactament per què? És un supressor natural de la gana, de manera que augmenta la sacietat i redueix la ingesta diària de calories. Amb el seu poder saciant, t'estalviarà menjar alguna cosa entre àpat i àpat, però els seus beneficis no acaben aquí.

Consumir aquesta infusió podria ser efectiva per accelerar el nostre metabolisme i facilitar així l'eliminació de greixos. A més, el seu alt contingut en fibra estimula el sistema gastrointestinal i en facilita la digestió, per la qual cosa l'abdomen inflat serà una cosa del passat.

Com fer aquesta infusió?

Només necessites 250 ml d'aigua, 1 branca de canyella de Ceilan, 1 bossa de te negre i ½ centímetre d'arrel de gingebre. Per preparar la teva infusió de canyella per aprimar-se, comença per ratllar molt finet el gingebre.

Després, escalfa l'aigua en una cassola. Des del principi, afegeix la branca de canyella perquè es desenvolupi bé el sabor. Porta l'aigua a ebullició i, després, afegeix el te negre i deixa-ho reposar durant 5-7 minuts. Un cop bullit correctament, retira la bosseta de te negre i la branca de canyella.

Just abans de servir-ho, col·loca el gingebre al fons de la teva tassa. Aboca el te negre infós amb canyella a sobre i barreja tot el contingut, amb aquest darrer pas el te ja estarà preparat per ser begut.