Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons de diversos pantalons penjats de penjadors i una altra de Rhodes Wood amb uns pantalons envoltant el seu coll

Els experts parlen: el truc per saber si uns pantalons et van bé sense emprovar-te'ls

Amb aquest truc podràs estalviar temps i llargues cues d'espera a les botigues, ja que no caldrà que et provis els pantalons

Anar de compres pot ser el millor pla i, alhora, una autèntica odissea. Mirar peces i roba de vestir amb calma i tranquil·litat ens permet comprar millor i amb més ganes. Però això sí, quan arriba l'hora de fer cua o anar als emprovadors, la cosa canvia.

I és que segur que t'haurà passat més d'una vegada: tens la peça a la mà, no vols provar-te-la i tampoc no estàs segur que sigui de la teva talla. La bona notícia és que, a partir d'ara, quan conegueu el truc que us mostrarem a continuació, això ja no us passarà.

La tècnica dels experts per encertar la talla de pantalons

Bé sigui per mandra o manca de temps, de vegades l'última cosa que ens ve de gust és anar als emprovadors i provar-te els pantalons. Tanmateix, tampoc no ens volem arriscar a fer cua per pagar i, un cop arribem a casa, veure que no són de la nostra talla. Però independentment de tots dos problemes, el que has de saber és que hi ha una solució.

Rhodes Wood, assessor de moda, ha compartit recentment en vídeo a TikTok on explica la millor tècnica per comprovar si uns pantalons són de la nostra talla. Gràcies a aquest vídeo, a partir d'ara ja no caldrà perdre temps als emprovadors ni a les cues.

Per això, la pròxima vegada que tinguis el dubte de si aquesta peça et serveix o no, hauràs de fer el que ell mostra al vídeo. Per saber si l'amplada de la cintura és la correcta, els has de col·locar al voltant del coll com si fos una corbata.

Quan ho facis, fixa't si encaixen bé o no sense esforç, sense que quedin gaire folgats. D'aquesta manera, podràs comprovar amb un simple i senzill gest si aquests pantalons són de la teva talla. Com podeu veure, es tracta d'un truc que et farà estalviar temps.

A més, pel que fa al llarg, Wood recomana una altra tècnica. Per això, hauràs d'estendre els pantalons al llarg de la cama, des de la cintura fins al calçat. Col·loca la part superior dels pantalons uns centímetres per sobre de la cintura, i assegura't que arriben fins al turmell.