Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'unes patates fregides i d'una hamburguesa.

Una extreballadora de McDonald's revela el secret mai explicat del McAuto

Tot té una explicació als restaurants d'aquesta multinacional de menjar ràpid

La conegudíssima cadena de menjar ràpid McDonald's ha vist com s'han desvelat alguns dels seus secrets més ben guardats. Una exempleada del Regne Unit, que va treballar en diverses sucursals del país, ha revelat el que passa als seus restaurants i com es pot aconseguir el mateix, però més barat. La jove, anomenada Emily, vol que la societat sàpiga el que passa de portes cap endins en aquesta empresa.

Hamburgueses igual de bones i més econòmiques a McDonald's

Emily Johnson va ser empleada la cadena de menjar ràpid en dos llocs diferents del Regne Unit, concretament a Salford i a Grimsby. Quan treballava a McDonald's, va aprendre algunes coses que recentment ha revelat a 'Mirror' perquè se n'assabenti tothom.

«McDonald's generalment es divideix en franquícies, totes amb diferents regles i objectius. He treballat en dues franquícies diferents, per la qual cosa és probable que aquesta informació sigui comuna per a la majoria, però és possible que no s'apliqui a totes», ha advertit.

Detall d'una noia menjant-se una hamburguesa
A McDonald's es pot aconseguir el mateix menjar a un preu més baix | Pexels (Szabó)

La noia ha destacat que es poden aconseguir hamburgueses més barates i igual de bones. El secret està directament lligat a obtenir una hamburguesa doble amb formatge equiparable a una de les famoses Big Mac, però a un preu més baix.

«Els clients demanen una hamburguesa doble amb formatge, però com una Big Mac, perquè totes les addicions d'enciam i salsa Big Mac són gratis, i així obtens la mateixa quantitat de carn i també la meitat del preu», ha explicat Johnson.

A més, la noia ha confessat per què el servei a la zona de McAuto del McDonald's és molt més ràpid que a l'interior dels restaurants. Ha assenyalat que a l'autoservei hi ha un temporitzador que mesura exactament el temps que transcorre des que un vehicle s'atura davant l'intercomunicador fins que se'n va.

Emily també ha assenyalat que es prenien la seva feina molt de debò. També ha esmentat la competitivitat que hi havia just a la zona de comandes per a emportar-se sense baixar del cotxe. Tot i això, s'ho prenien com una mena de joc.

«Dins teníem una taula de líders amb els temps més ràpids en comparació amb la resta dels restaurants McDonald's del Regne Unit», ha manifestat.

Establiment de McDonald's
El servei de McAuto és més ràpid que el de l'interior | Cedida

«D'això en fèiem un esport extrem per intentar obtenir el lloc número u. A la botiga no hi ha una taula de classificació, i per això la gent tendeix a preocupar-se més pels objectius del McAuto», ha expressat.

McDonald's guanya molts diners

Els guanys de la multinacional de menjar ràpid al conjunt del 2021 van suposar un benefici net de 7.545,2 milions de dòlars, al voltant de 6.759 milions d'euros. Això va implicar a un increment de més del 59% en comparació amb els guanys de l'any anterior marcat pel tancament derivat de la pandèmia de la covid-19.

Monedes i bitllets d'euro
La cadena de menjar ràpid obté beneficis molt prometedors | IStock Photo (Roman Stavila)

D'acord amb els resultats, la facturació durant l'any va ser de més de 20.800 milions d'euros, un 21% més que el 2020. D'aquesta quantitat, els ingressos procedents dels restaurants propis van ser de gairebé 9 milions d'euros, mentre que de les franquícies van obtenir gairebé 12 milions d'euros.

No hem d'oblidar que aquests ingressos procedents de franquícies són només les taxes i comissions que els locals paguen a McDonald's. La facturació no s'inclou als comptes, perquè són empreses independents.