La nova col·lecció de Stradivarius que no acaba de convèncer

Tot i que el model és original, no acaba de convèncer al públic

Fotografia d'un Stradivarius al centre comercial Luz del Tajo
Stradivarius aposta per una faldilla pantaló | Cedida

Les firmes de moda es van reinventant i obtenint peces d'allò més originals, cosa que apreciem molt. Alguns d'aquests models aconsegueixen enamorar-nos per, precisament, la seva originalitat; no obstant això, hi ha un altre tipus de peces que no ens acaben de convèncer, com seria el cas de la nova opció de Stradivarius que preten acaparar aquesta temporada de primavera-estiu.

Una estranya faldilla pantaló

Es tracta d'una faldilla pantaló de Stradivarius, però no dels de tota la vida. I és que en els anys 80 va ser una peça que va estar molt de moda, i no ens estranya, ja que aquesta peça barreja comoditat d'uns pantalons amb l'elegància d'una faldilla.

El model d'Inditex ens ha cridat molt l'atenció per la seva forma. I és que, en algunes de les fotografies del catàleg en línia de Stradivarius no es nota per res que és uns pantalons, de manera que ens va sorprendre molt que es tractés d'aquest tipus de peça.

Fotografies de la falda-pantaló verda de Stradivarius, maig de 2020
Stradivarius s'arrisca amb un nou model per aquest estiu | Stradivarius

Es tracta d'una faldilla pantaló de taules que és de cintura alta i compta amb un cinturó enorme, cosa que ajuda a estilitzar la figura. El color verd és ideal per als mesos primaverals i fins i tot per a estiu. I és que amb el pla de desescalada, a poc a poc, moltes de nosaltres tornarem als nostres llocs de treball i creiem que és una molt bona opció per anar a la feina elegant però, alhora, còmoda.

Però, d'altra banda, veiem en aquesta peça alguna cosa que no ens acaba de convèncer. I és que hem de dir que, a primera vista, ens ha impactat la seva forma, arribant a semblar una mica excèntrica. A més, tota la gràcia que té al davant, en la qual es crea aquesta il·lusió de faldilla, es perd en la part de darrere.

Sota el nostre punt de vista, ens hagués encantat que les taules s'haguessin mantingut en tota la peça. Tot i això, hem arribat a una conclusió molt clara: analitzant la peça en profunditat, pesen més els 'pros' que els 'contres'.

Si a tu també t'ha agradat, pots trobar-la a la pàgina web de Stradivarius per 25,99 euros, en les talles 34, 36, 38, 40 i 42.


Comentaris

envia el comentari