El producte de Mercadona que s'ha disparat i confirma què passarà a l'estiu

Les males previsions per aquest estiu han fet que la gent s'animi a comprar aquests productes

Mercadona
Els productes per la neteja i el tractament de l'aigua de les piscines augmenten en un 400% les seves vendes | CatalunyaDiari

Tot i que encara cal concretar algunes mesures, el més probable és que aquest estiu no puguin obrir ni les piscines municipals ni les comunitàries a causa de la pandèmia del coronavirus. Davant d'aquestes pèssimes notícies, són moltes les persones que han decidit comprar piscines petites per als seus habitatges o bé condicionar les que ja tenien. 

Increment de vendes en productes per al tractament de l'aigua

Aquests canvis en els hàbits dels consumidors han fet que Mercadona, la companyia de supermercats físics i de venda online, incrementi durant aquests dies un 400% les vendes de productes per a netejar i tractar l'aigua de les piscines, segons informen a través d'un comunicat. 

L'assortiment que ofereix Mercadona està elaborat per Porductos QP a Utebo (Saragossa) i SPB a Xest (València), i es compon de productes orientats tant a la posada en marxa com al manteniment i el fi de la temporada de les piscines. 

Productes de Mercadona per la neteja i el tractament de l'aigua de les piscines
Aquests productes es distribueixen a més de 760 botigues | Cedida

Tota aquesta gamma de productes està disponibles aproximadament a 760 botigues, ubicades a Andalusia, Aragó, Catalunya, les dues Castelles, Extremadura, Galícia, la Comunitat Valenciana, Madrid, Balears, Canàries i la Regió de Múrcia. 

Augment en les vendes d'altres productes

El confinament ha fet que gran part de la població canviï els seus hàbits, cosa que s'ha vist reflectida en la venda d'alguns productes. Fa pocs dies, la companya valenciana anunciava la duplicació de les vendes de bosses per a residus canins, de la mateixa manera que va passar amb la piadina, un pa d'estil italià, o el bicarbonat de sodi a principis del confinament. 

A part d'aquests productes, n'hi ha d'altres que han augmentat fins a un 70% les vendes com els utilitzats per preparar i conservar aliments a casa. El llevat, el tint per als cabells, la xocolata, la cervesa, els snacks i els fruits secs també han volat últimament de les estanteries d'aquesta cadena de supermercats. 


Comentaris

envia el comentari