El producte de Mercadona que ha duplicat les seves vendes durant el confinament

Els consumidors n'han descobert nous usos

El producte Piadinas en el lineal de Mercadona
El consum de piadinas ha augmentat gràcies al canvi d'hàbits del consumidor | Mercadona

Durant aquest estat d'alarma els hàbits dels consumidors han anat canviant quelcom que els supermercats han anat notant a causa de l'augment de vendes d'alguns dels seus productes. Mercadona ho ha anat notant amb tot un seguit de productes però l'últim que ha destacat ha estat un pa d'estil italià, la piadina.

Noves formes de consumir aliments

El confinament ha fet que molta gent s'hagi endinsat més en el món de la cuina i hagi descobert noves receptes i també nous usos d'alguns aliments. Això és el que ha passat amb els 'caps', que és com Mercadona anomena als clients, els quals han descobert nous usos de la piadina: com a massa per a elaborar pizzes o com a alternativa al pa tradicional perquè aguanta diversos dies a casa i en manté la qualitat.

Aquest producte, molt típic a Itàlia, es consumeix habitualment doblegat i farcit d'aquells aliments que més t'agradin siguin dolços o salats. La piadina es ven a tota la cadena de supermercat i l'elabora el proveïdor Totaler Delibreads Europe a les instal·lacions que situades a Llíria, València.

L'èxit del producte ha fet que se'n dupliquin les vendes i per tant el proveïdor ha reforçat la seva producció per garantir-ne el subministrament a les més de 1.600 botigues que la companyia té repartides per Espanya i Portugal.

Mercadona canvia el seu horari 

A causa de l'estat d'alarma la companyia valenciana va adaptar el seu horari però amb la nova normalitat que aquest pròxim dilluns començarà a fer-se més present en aquells territoris que passin a la fase 1 de la desescalada, Mercadona ampliarà una hora el seu horari d'atenció al client en les zones que passin a la fase 1. Així doncs, els seus establiments obriran de 9.00 hores fins a les 20.00 hores.


Comentaris

envia el comentari