Façana exterior d'un establiment de Mercadona

Mercadona canvia el seu horari d'atenció a partir de dilluns, 11 de maig

La companyia valenciana adapta el seu horari amb el començament de la fase 1 en diversos territoris

La nova normalitat comença a instal·lar-se a les cases de tothom, o ho farà a partir del pròxim dilluns, 11 de maig, en molts territoris de l'estat espanyol que ja han demanat avançar de fase de la desescalada i situar-se a la fase 1. 

Aquesta nova fase permetrà, entre altres coses, l'obertura de botigues de menys de 400 metres quadrats, així que molts establiments que sí que s'havien mantingut oberts fins ara, tot i que amb horaris adaptats a la situació excepcional que estem vivint, tornaran a canviar els seus horaris per coincidir amb la nova normativa. 

Una de les empreses que tornarà a adaptar els seus horaris es  Mercadona, que ampliarà en una hora el seu horari d'atenció al client en totes aquelles zones que passin a la fase 1 del desconfinament. 

Segons el comunicat emès per la companyia valenciana, «Mercadona, amb l'objectiu de protegir la salut i seguretat dels nostres clients i treballadors, a més d'assegurar el proveïment de les nostres botigues, informa que procedeix a actualitzar les mesures adoptades els dies 16, 19, 23, 26 de març i 3 d'abril, completant-la amb altres addicionals que entraran en vigor el dilluns 11 i el dijous 14 de maig, respectivament, i que per a una millor identificació estan marcades en verd».

Així, els establiments i locals de Mercadona a partir del dilluns, 11 de maig, obriran al públic entre les 9:00 h i les 20:00 h, tot i que «s'anirà adaptant a les circumstàncies canviants, modificacions que, si es duen a terme, s'han de comunicar a cada moment».

Aquesta nova mesura se suma a totes les anteriors, en què Mercadona fa especial èmfasi en aquest nou comunicat. A més, la companyia ha anunciat que a partir de dijous, 14 de maig, també començaran a comercialitzar mascaretes higièniques no reutilitzables de la seva marca Deliplus, que de ben segur ens acompanyaran durant força temps.

Recomanacions per als clients

  • Comprar de manera àgil i ràpida.
  • Espaiar la compra, intentar anar-hi en hores de menys assistència i evitar l'hora d'obertura.
  • Atenció preferent a persones grans, amb discapacitat, amb mobilitat reduïda, embarassades, personal sanitari, forces de seguretat, bombers i personal d'atenció social.
  • Acudir una única persona per família a fer la compra: sense nens ni més familiars si no és estrictament necessari.
  • Persones en grup de risc, com gent gran o amb malalties cròniques, han d'evitar anar al supermercat.
  • Comprar únicament productes necessaris
  • Preferiblement, pagar amb targeta.
  • Complir amb les recomanacions de distància i aforament màxim, així com l'ús de guants per manipular productes.