URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

El particular producte de Lidl que ha disparat les vendes durant el confinament

No es tracta de el tint de pèl ni de la panificadora

Fotografia de l'exterior d'un supermercat de la cadena alemanya 'Lidl'
Les preferències del client han canviat durant la pandèmia | CatalunyaDiari

Amb la crisi del coronavirus, molts productes que abans no utilitzàvem estan incrementant les seves vendes, i no sempre es tracta de productes alimentaris. Per exemple, Mercadona les ha triplicat en les pastilles efervescents de vitamina C. Un altre dels supermercats que han experimentat en vendes en productes que abans no compràvem és Lidl.

I és que aquesta cadena de supermercats ofereix productes en la seva secció 'basar' de tota mena: des de roba fins a aparells electrònics o estris de cuina. Aquesta oferta en productes de basar dóna peu que estiguem davant d'un increment de vendes en alguns articles que abans de la pandèmia no eren destacables.

Una nova necessitat durant la pandèmia

Després que la seva panificadora arrasés en vendes, passant també pels tints de cabells, Lidl també ha arrasat amb un altre producte fora del comú: el termòmetre multifunció. A causa de la preocupació pel contagi de la Covid-19, l'acció de prendre'ns la temperatura s'ha convertit en un costum per a molts de nosaltres, ja que la febre que és un dels símptomes més freqüents del contagi.

Segons han explicat fonts de la companyia a 'The Huffington Post', han notat un «creixement de vendes increïble» d'aquest article. Afirmen que durant els primers dies d'abril van arribar-se a vendre més de 12.000 unitats.

Aquest i altres productes es poden adquirir a través de la botiga en línia de la companyia alemanya, tot i que, segons hem pogut saber, Lidl ja no disposa dels termòmetres multifunció a la seva botiga en línia i, de moment, no tenen data prevista per a la venda d'aquest producte.


Comentaris

envia el comentari