Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carro de compra a l'interior d'un supermercat, davant de les neveres

Una famosa cadena de supermercats obre una nova botiga a Catalunya

El supermercat català s'està estenent encara més pel territori

La cadena de supermercats Caprabo inaugura un nou establiment a Salou, a la província de Tarragona. El nou local està situat al carrer Ciutat de Reus, 8 i compta amb 224 metres quadrats.

El negoci està en mans de sis treballadors i el seu horari d'obertura és molt ampli, obrint cada dia de la setmana de  8:00 hores a les 00:00 hores.

Imatge de l'exterior d'un establiment del supermercat Caprabo
Obre un nou Caprabo a la Costa Daurada | Europa Press

Caprabo preveu obrir fins a 12 establiments més

L'obertura de l'establiment a Salou forma part del pla d'expansió de Caprabo a Catalunya. Actualment, la cadena té  215 punts de venda oberts arreu del territori català i té previst estendre's encara més en els pròxims anys.

Segons ha fet conèixer el supermercat, Caprabo té la intenció d'obrir uns vint nous establiments comercials en totes les províncies d'Espanya per impulsar el seu lideratge, promoure el consum de proximitat i fomentar l'economia local.

Productes de qualitat i proximitat

Caprabo és una de les cadenes que s'ha sumat al consum km0. D'aquesta manera, es pretén consumir aliments de proximitat i fer una agricultura més sostenible. 

Al seu portal web, podeu consultar el mapa de Catalunya així com els productes que ofereixen i els seus productors locals.

Imatge d'una treballadora de Caprabo posant tomàquets en exposició. Destaca el producte de proximitat català
Caprabo destaca per vendre productes locals | Europa Press

Units per la causa social

Caprabo destaca entre la resta de supermercats gràcies a la seva gran lluita contra diverses problemàtiques. Mes rere mes, la cadena es dedica a  recollir diners per a causes solitàries. 

Aquest mes d'agost, els establiments recaptaran minidonatius per a Salut Mental Catalunya (SMC) així com la Fundació Via-Guasp, per a donar suport als seus projectes d'atenció a les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies. Aquesta campanya estarà en peu fins al dia 23 d'agost.

Prèviament, però també havien recollit diners per la lluita contra l'Alzheimer, l'esclerosi múltiple i per donar un cop de mà a les persones que pateixen malalties neurodegeneratives.