La Festa del Cinema torna del 3 al 5 de juny

La Festa del Cinema compleix 10 anys
La Festa del Cinema compleix 10 anys | Fiesta del Cine

La Festa del Cinema torna per 10è any consecutiu aquest juny a les nostres sales de cinema. Els cinèfils estan d'enhorabona, ja que durant els dies 3, 4 i 5 de juny, podran adquirir una entrada per veure qualsevol pel·lícula per 2,90 euros a les sales adherides a la promoció. A més a més, aquest any la Festa del Cinema està de celebració, ja que compleix el seu 10è aniversari, així que l’organització ja ha avançat que hi haurà sorpreses especials.

A la seva pàgina web Festa del Cinema, pots consultar les sales adherides així com les pel·lícules recomanades i totes les novetats d’enguany. Les entrades es podran adquirir a les taquilles, en els caixers automàtics situats als halls i a través d’internet a les plataformes de venda habituals.

 

Pel·lícules interessants per veure

Si encara no saps què anar a veure durant aquests dies, et donem algunes idees que t’ajudaran a orientar-te; alguns dels grans èxits de les últimes setmanes són: ‘Vengadores: Endgame’, que s’ha convertit en la millor estrena de la història en tot el món, ‘Detective Pikachu’, ‘Hellboy’ o ‘Aladdín’. Alguns films que encara s’han d’estrenar i que el gran públic està esperant amb candeletes són ‘John Wick 3: Parabellum’ o ‘Rocketman’, que narra la vida d’Elton John.

Aquest any es tenen perspectives de millorar les vendes de l’any passat, ja que l’edició del 2018, que es va celebrar entre l’1 i el 3 d’octubre, no va obtenir l’èxit esperat. El seu seguiment va ser baix amb 1.648.638 d'entrades venudes, només un 1% més que el 2017. El 2015 en canvi, va ser l’any que més èxits va recollir la Festa del Cinema, amb 2 milions de persones que van assistir a les sales d’arreu d’Espanya per gaudir del cinema al millor preu.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari