Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Repsol

Fins a 150 € de franc: Repsol sorprèn els conductors de cotxes de gasolina

Si tens un cotxe de gasolina, aquesta oferta de Repsol pot interessar-te

Més de cent euros: aquest és el preu que costa omplir el dipòsit de gasolina a milions de conductors aquest 2022. Amb aquest panorama a sobre, unit a l'enorme inflació que patim, les alternatives cada vegada es presenten més interessants.

Des de Repsol no dubten a posar èmfasi en la importància que té anar avançant cap al futur. Actualment, gaudim d'altres opcions que, a llarg termini, poden suposar un estalvi important en el consum del nostre vehicle. En aquest sentit, per afavorir que els conductors comencin a canviar la seva manera de pensar, des de Repsol han decidit llançar una oferta irresistible. Si tens un cotxe de gasolina, és el moment d'actuar.

Aquesta és la nova oferta de Repsol als conductors

Des de Repsol estan disposats a unir-se al canvi que necessiten milions de conductors. Per això, han decidit llançar una nova oferta per la qual oferiran fins a 150 € en 'autogas' a alguns conductors: aquells que decideixin transformar el seu vehicle de gasolina amb etiqueta C a gas liquat de petroli, també conegut com a GLP. D'altra banda, la campanya durarà fins al 24 de febrer del 2023 i podrà aprofitar-se a Madrid, València, Barcelona, Màlaga, Alacant i Sevilla. Així ho han fet saber mitjançant un comunicat.

Aquesta campanya de Repsol és una col·laboració amb els tallers mecànics Gasmoción, Ircongas i Gaspointcenter. A més, també hi ha col·laborat l'Associació de Transformadors de Vehicles (ASTRAVE) i els beneficiaris podran ser tant professionals com particulars.

Mangueres d'una gasolinera
Podràs gaudir d'aquesta oferta si canvies el teu cotxe de gasolina a GLP. | CANVA

Què has de fer per beneficiar-te de l'oferta de Repsol

Per poder accedir a aquesta ajuda de Repsol, l'únic que has de fer és posar-te en contacte amb qualsevol dels tallers anteriors. A més, cal tenir en compte que s'ha de fer a les ciutats que participen en la campanya. Després, només cal instal·lar l'equip necessari.

Com indiquen des de Repsol: «L'ajuda en carburant es podrà bescanviar entre l'1 de gener del 2023 i l'1 d'abril del 2024 a través de Waylet». A més de l'ajuda de 150 € en GLP que ofereix Repsol, aquest canvi de combustible t'ofereix molts altres els beneficis.

1. Una opció més sostenible

El primer és que el GLP és una alternativa més ecològica. Segons Repsol, permet reduir el 74 % de les emissions d'òxid de nitrogen. A més, també redueix fins al 81 % de les de partícules. D'altra banda, l'empresa indica que: «Contribueix a reduir l'efecte hivernacle perquè disminueix el 14 % les emissions de CO2 (diòxid de carboni) i minimitza fins al 50 % els nivells de soroll».

2. Podràs aconseguir l'etiqueta ECO

Quan el vehicle s'hagi transformat a GLP, sempre que tingui l'etiqueta C, li correspondrà l'etiqueta ECO. És a dir, podrà circular per les zones de baixes emissions proposades per la DGT.

3. Major estalvi en el consum

Repsol també ha afegit que, si transformes el vehicle a GLP, pots estalviar fins a un 40 % en el consum, la qual cosa suposarà un estalvi per a la butxaca a mitjà i llarg termini.

4. Més autonomia

Finalment, Repsol indica que: «Els vehicles que fan servir aquest carburant ecològic són bicombustible, és a dir, compten amb un doble dipòsit que els ofereix una autonomia d'uns 1.200 km i poden a omplir-lo amb combustible com en un cotxe convencional».

Així mateix, ja hi ha «més de 700 estacions de servei» que subministren GLP a tota Espanya. Repsol, per la seva banda, compta amb 426 estacions de servei amb GLP, tant a la Península com a les Illes Balears.