Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb la cara d'una dona gran amb un somriure i un cercle amb una pell amb arrugues

Oblida la flacciditat amb aquest cosmètic de la farmàcia: prova'l ja!

Encara que la flacciditat apareix per múltiples causes, hi ha diverses maneres d'eliminar-la

Conforme passen els anys és normal que el nostre aspecte físic comenci a experimentar canvis. En aquest sentit, podem dir que l'envelliment i la flaccidesa són dos dels temes que sol preocupar més la gent.

Ara bé, tot i que es tracta d'un procés inevitable, això no vol dir que ens haguem de resignar a conviure amb ell. Per sort, hi ha maneres de prevenir-ne l'aparició i fins i tot minimitzar-ne l'impacte, i veurem a continuació com ho podem fer.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Per què passa la flacciditat?

No és cap misteri dir que, a mesura que anem envellint, la nostra pell tendeix a perdre elasticitat i fermesa. Això, encara que no sigui un problema greu pel que fa a salut, pot suposar una pèrdua considerable d'autoestima.

De fet, la cara és una de les parts més visibles del nostre cos i, a més, és la primera imatge que oferim als altres. Per això, cuidar la pell de la nostra cara és una de les coses que més ens preocupa per fer.

Muntatge amb un saló de fons i una dona fent-se un massatge facial
Hi ha cremes i productes cosmètics molt efectius per combatre la flacciditat | Getty Images Signature, Studioroman

Tot i això, alguns factors com l'exposició al sol, la genètica o la pèrdua de pes, per exemple, poden accelerar aquest procés d'envelliment i fer que es comenci a notar més ràpidament. Per això, no ens ha d'estranyar que la cara sigui el primer lloc on aquest procés es vegi reflectit.

Però no et preocupis, perquè hi ha maneres de combatre aquest problema de forma ràpida, fàcil i econòmica. Ja no caldrà recórrer a la medicina estètica per tractar l'envelliment prematur de la pell, perquè hi ha components que ens poden ajudar.

Per aquesta raó, a continuació et mostrarem els millors productes cosmètics i de qualitat que pots trobar a qualsevol farmàcia. Segons els farmacèutics, aquests components podran tornar-li salut, brillantor i vitalitat a la pell.

Oblida't per sempre de la flacciditat

Abans de mostrar-te els millors productes per eliminar la flacciditat, és important tenir present que aquesta pot aparèixer a més llocs a més del rostre. De fet, l'àrea del coll, els braços, els glutis o les cuixes també són zones susceptibles.

Muntatge d'una cama amb cel·lulitis i una noia enfadada
La flacciditat també pot aparèixer en altres zones, com ara les cuixes | DAPA Images

No obstant això, els ingredients que us mostrarem a continuació són igual d'efectius per a qualsevol d'aquests llocs. I ara sí, si vols acomiadar-te de la flacciditat d'una vegada per totes, para atenció i pren nota.

El primer component a què volem fer menció són els retinoides. Aquests, en estimular la producció de col·lagen, són capaços d'atenuar les arrugues i millorar l'aspecte de la pell. De la mateixa manera, el Resveratrol també és molt efectiu per mantenir elasticitat.

D'altra banda, l'àcid hialurònic, juntament amb el col·lagen mateix, són dos dels ingredients estrella. El primer ens ajuda a emplenar línies i a hidratar la pell, mentre que el segon aporta estructura i fermesa.

Així mateix, la niacinamida, juntament amb la fibronectina, també són indispensables a l'hora de reduir l'aparició d'arrugues. Totes dues contribueixen a la cohesió i fermesa de les cèl·lules cutànies, cosa que aconsegueix millorar l'aspecte de la pell en general.

No obstant això, les vitamines tampoc no han de faltar en aquest llistat de components, ja que elles compleixen un paper important. En aquest cas, tant la vitamina C com l'E són antioxidants que protegeixen la pell dels danys i radicals lliures.

De manera menys coneguda, també podem parlar de la centella asiàtica i la mantega de karité. Mentre que la primera té propietats antiinflamatòries i estimula la producció de col·lagen, la segona és ideal per obtenir una hidratació profunda.

I, per últim, però no menys important, no hem de subestimar els increïbles beneficis que ens poden proporcionar els olis. En aquest cas, en ser productes completament naturals, són una excel·lent font per obtenir nutrients que hidratin i protegeixin la pell.