Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una persona netejant una finestra amb guants i un cercle amb una esponja amb sabó netejant un vidre

L'ingredient casolà per deixar les teves finestres com a noves sense esforç

Llueix uns vidres impecables durant més temps utilitzant aquest senzill producte

Netejar la casa no sol ser del gust de ningú. No obstant això, dins de les feines de la llar, n'hi ha algunes que costen més que altres. Tot i que t'agraden més o menys, la veritat és que totes són imprescindibles per viure bé.

Entre els elements que sempre han d'estar lluents trobem les finestres. Al mercat, hi ha diversos productes per netejar-les, però no sempre s'adapten a tots els seus racons. Com a solució, no n'hi ha prou de netejar-les una mica i deixar la resta per a un altre dia. Al contrari del que puguis pensar, hi ha un producte econòmic, que potser fins i tot ja tens a casa, que et pot ajudar a fer que aquesta tasca no se't faci costa amunt.

Aquest ingredient marcarà la diferència a les teves finestres

Netejar les finestres per deixar-les impecables és molt més senzill del que puguis pensar. Sobretot, si fas cas d'un remei casolà, que les persones més ordenades usen, perquè els teus vidres llueixin impol·luts i brillants.

Sabem que aquest tipus de neteja és una de les més avorrides de la setmana. Tanmateix, val la pena posar en pràctica aquest truc perquè estiguin sempre transparents. Només cal apostar per un ingredient útil, efectiu i que amb prou feines costa diners.

Muntatge amb una finestra amb una mosquitera i un cercle amb una mà amarant una esponja amb aigua i sabó
Les teves finestres quedaran lluentes utilitzant aquest producte natural. | Getty Images, Robert Kneschke

Parlem del vinagre de neteja. Es tracta d'un producte barat, eficaç i molt versàtil, ja que el podràs fer servir per netejar una gran quantitat de racons de la teva llar. I és que aquest vinagre és capaç de fer desaparèixer qualsevol rastre de brutícia a qualsevol racó.

El truc per netejar les finestres amb vinagre de neteja

Una de les millors coses de netejar les finestres és que, tot i que és una tasca avorrida i que costa una mica més de feina que unes altres, no cal fer-la de manera tan rutinària. Això sí, al llarg de l'any, és interessant fer una neteja profunda i incloure-les.

Per deixar-les impol·lutes, el primer que has de fer és netejar totes les finestres com ho fas de manera normal. D'aquesta manera, començaràs a desfer-te de la brutícia més visible. Després, agafa un recipient i afegeix una bona quantitat d'aigua tèbia i vinagre de neteja.

Quan tinguis la mescla feta, només has d'aplicar el producte a les finestres fent servir un drap net impregnat al líquid. El millor és que incideixes en aquelles zones que estiguin més brutes, així com a la part exterior, que és la que més se sol embrutar.

Ampolla de vinagre blanc amb fons d'una nevera oberta
El vinagre de neteja és útil, eficaç i econòmic. | Getty Images, Pixelshot

El toc final perquè les finestres llueixin impecables

Després d'haver posat en pràctica aquest truc, has de seguir uns quants passos finals per desfer-te d'una vegada per totes de la brutícia de les finestres. Ara, retira les restes de la mescla que hagi pogut quedar als vidres. Per fer-ho sense problema, utilitza un drap humitejat en aigua. Passa'l per tota la zona on hagis aplicat anteriorment el vinagre de neteja.

Després d'haver fet aquesta tasca, encara pots aconseguir que els vidres quedin encara més brillants i que la neteja duri més temps. Per fer-ho, utilitza paper de diari o un drap de microfibra per donar-los l'acabat final. Gràcies a aquests elements, evitaràs que apareguin taques després de la neteja i el resultat quedarà molt més net.

Com pots veure, aquest truc casolà amb vinagre de neteja pot ser la solució a tots els teus problemes. El millor? El trobaràs a qualsevol supermercat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!