Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Façana amb vidriera de Mercadona en contrapicat amb marquesina de legtres grans a paret blanca

El formatge premiat de Mercadona que ja és el favorit de molts

Potser ets amant del formatge, però també pot ser que encara no hagis provat el que és el més premiat de Mercadona

Aquelles persones que adoren el formatge entenen que a la nevera mai no hi pot faltar, almenys, una petita varietat d'aquest. Un formatge suau per a sandvitxos, un de fort per a amanides i un altre per fondre, per exemple.

Però el que mai no ha de faltar és aquest de qualitat per menjar sol o acompanyat de pics i una copa de vi. Un com aquest de Mercadona que ja ha estat premiat i, segons les xifres, amb motius.

La falca de Mercadona triomfa i potser no és la que estàs pensant

No, no és l'Entrepinars, que és cert que és un dels millors. Un semi curat que agrada a tothom i que els més experts cataloguen amb magnificència.

N'hi ha un altre que està guanyant en èxit i que ja ha rebut diversos premis. I és que es tracta d'un d'aquells productes que et fan obrir els ulls de bat a bat.

La protagonista d'aquest article és la falca de formatge Añejo Ibérico de Hacendado. Un formatge que a més de presentar una qualitat òptima, ja està tallat a cunyetes i llest per gaudir en família.

Falca transparent i d'etiqueta vermell corint de formatge Añejo Ibérico de Hacendado sobre fons desenfocat de Mercadona
No es pot demanar més a l'Añejo Ibérico ia les cunyetes | Mercadona, catalunyadiari.com

Un formatge de Mercadona amb diversos preus i el gran aplaudiment dels clients

Ja són diversos els formatges de venda a Mercadona que han estat premiats. La diferència és que aquest ja ha rebut uns quants premis i cada vegada arriba a la boca de més gent.

Aquest mes ha estat guardonat pel Campionat d'Espanya de Formatges que organitza el Saló Gourmets. On s'ha endut el tercer premi a la categoria de mescla-curat, per darrere del ja famós Entrepinares.

Mercadona segueix rebent així més d'un premi per la seva selecció de joies làcties. Que ens confirmen que el nostre paladar, enganxat a aquests magnífics sabors, no estava equivocat.

L'Añejo Ibérico, de la casa Vall de Sant Joan, de Palència, està elaborat amb una selecció de llets de vaca, cabra i ovella. I ofereix un sabor intens que és indici de la seva llarga curació.

A més, Mercadona ofereix aquest producte tallat a cunyetes. Per això es presenta com una opció ideal i de categoria per a qualsevol reunió amb amics a casa. Els 320 grams surten a 5,52 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.