La foto de Zara que ha revolucionat les xarxes enmig del confinament

Els usuaris han omplert de comentaris la publicació tot fent broma

Una dona amb mascareta passant per davant d'una tenda de Zara de Madrid
La publicació ha creat sensació entre els usuaris | Cedida

Tot i que les tendes de roba no poden obrir durant la quarantena a Espanya, estan molt actives a les xarxes socials oficials on publiquen continguts i fan promocions. Aquest és el cas d'una de les firmes espanyoles, Zara, que ha donat molt a parlar després de la fotografia que ha publicat al seu perfil d'Instagram.

En la imatge en qüestió apareix un model posant d'una manera una mica estranya malgrat que sembla que la intenció de la firma gallega era la de mostrar una postura 'relaxada'. Però la cosa no acaba aquí perquè l'home llueix unes peces 'denim' que no han acabat de convèncer als seguidors.

Un 'look' amb un efecte excèntric

El model apareix amb una camisa 'denim' de color blanc que no està acabada de cordar quelcom que fa que l'efecte final del 'look' sigui peculiar. A la camisa se li han d'afegir uns texans amples que no conjunten gens bé amb les vambes blanques. Aquest 'mix' tan aleatori de peces de roba deixa un efecte final bastant excèntric que ha estat criticat per molts usuaris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DENIM | The new relaxed fit @zaraman #zaraman

Una publicación compartida de ZARA Official (@zara) el

La publicació s'ha omplert de comentaris fent broma sobre el 'look': «Per aparcar cotxes al meu barri va perfecte», «roba per viure una pandèmia», «no, per favor, no torneu a posar de moda aquests 'jeans'», «li diré al meu pare que ara pot comprar roba a Zara» o «per demanar monedes al barri, està bàrbar» són alguns dels comentaris que es poden llegir. Tot i les crítiques a l''outfit', la publicació té més de 30.000 'likes' i gairebé 150 comentaris, tots del mateix estil que els mencionats. I és que la fotografia no és per menys... No sabem per on agafar-la!.


Comentaris

envia el comentari