Muntatge amb noia menjant bol de fruita i foto de fruita variada

La fruita dolça i barata que ajuda a perdre pes i està plena de vitamines

El consum d'aquesta fruita et pot ajudar a combatre algunes malalties

Si mai t'has plantejat portar una dieta sana, variada i equilibrada, és molt probable que ja sàpigues que les fruites i les verdures no hi poden faltar. De fet, els nutricionistes i professionals de la salut recomanen cada dia la seva ingesta i, si és així, per alguna cosa deu ser.

N'hi ha mil tipus, varietats i sabors, però si hi ha alguna cosa que tenen totes en comú és indubtablement la seva aportació nutricional. De fet, n'hi ha una concretament que pot ser molt beneficiosa per a la salut, i que a més també et pot ajudar a perdre pes .

La fruita més dolça i deliciosa que et pot ajudar a aprimar-te

Com ja sabràs, les fruites són un grup d'aliments molt beneficiosos per al nostre organisme. Contenen una gran quantitat de vitamines, minerals i nutrients que ens ajuden a mantenir-nos més saludables sense gairebé aportar-nos greix.

Però, a més d'això, la seva riquesa nutritiva també és un remei excel·lent no només per donar-nos més energia, sinó també per prevenir diverses malalties. I és que gràcies al seu consum, el nostre cos pot funcionar millor que mai.

Muntatge amb peces de fruita i persona menjant fruita en una cullera
El consum de fruita i verdura és molt beneficiós per a la salut en general | Getty Images, Canva Pro

No obstant això, depenent de l'època de l'any és més probable que ens vinguin de gust unes o altres. I és que ara a l'estiu, n'hi ha algunes que poden ser ideals. De fet, a continuació t'ensenyarem una opció que no et deixarà indiferent.

Es tracta d'una fruita tropical, rodona i d´aspecte entre vermellós i ataronjat. Molts consideren que és un gran tresor per a l'organisme, ja que amaga una infinitat de beneficis i nutrients. A més, el sabor la converteix en una de les més característiques.

Muntatge amb noia mostrant que s'ha aprimat i plat de mànec al costat
El maango és una fruita ideal per aprimar-se, ja que no té greixos ni calories | Getty Images Pro, Canva Pro

Estem parlant ni més ni menys que del mango, la fruita tropical per excel·lència més famosa i consumida a tot el món. Aquesta fruita, cultivada a països com Àsia i Àfrica, avui dia compta amb una popularitat veritablement sorprenent.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

I és que és una cosa que, sens dubte, no ens hauria d'estranyar. Si tenim en compte el seu sabor dolç i exòtic, juntament amb la seva aportació nutricional, ens adonarem que és un dels millors aliments que podríem consumir.

Per si no ho sabies, el poderós mango conté moltes vitamines, com ara l'A, la B6 i la C. Totes són molt beneficioses per a la nostra salut, especialment per enfortir el nostre sistema immune i així ajudar-nos a combatre millor les malalties.

Però, sent més concrets, la vitamina A que ens ofereix el mango és un dels nutrients més essencials que pot necessitar el nostre cos. Si bé es pot trobar a molts altres aliments, t'aconsellem que consumeixis mango per poder obtenir-la.

Muntatge amb noia amb mal de cap i dues safates amb mànecs
El seu consum pot ajudar el teu organisme a combatre algunes malalties | PixaBay, Pexels

De fet, si obtenim una porció de 165 grams de mango madur, estarem obtenint prop d'un 20% de la quantitat diària recomanada de vitamina A. Gràcies a aquesta aportació, les nostres defenses estaran preparades per combatre contra tot allò que se'ls presenti.

Ara bé, a més de la seva increïble i enorme rellevància pel que fa al sistema immunitari, el mango és una fruita que ens pot oferir molt més. Són tants els seus beneficis que, particularment, n'hi ha un que també et podria interessar.

Muntatge amb cistell de mànecs i persona corrent
Practicar exercici també hauria de formar part de la nostra rutina, especialment si volem aprimar-se | Canva Pro, Getty Images Pro

La raó per incloure el mango a la teva dieta

Com comentàvem anteriorment, aquesta fruita està plena de vitamines i minerals. Tot i això, el seu baix contingut en greix i calories la converteixen en l'opció perfecta si vols aprimar-te. I és que incloure el mango a la teva dieta pot ser una estupenda forma de perdre pes més ràpidament.

Ara bé, el teu sistema digestiu també se'n veurà beneficiat, ja que el seu alt contingut en fibra és una altra de les raons per consumir-lo. Així, les seves propietats laxants són la millor arma per combatre el restrenyiment, reduir el colesterol i fins i tot la hipertensió.