Primer plànol d'un carretó de la compra amb el logotip de Mercadona

El gelat de Mercadona que serà tot un èxit: només val 50 cèntims

El venen en dos sabors per poder agradar a més clients

L'arribada de l'estiu és esperada per moltes persones. Les bones temperatures, els dies més llargs, l'esbarjo… Són molts els condicionants perquè sigui una de les temporades més esperades. És qüestió de gustos, és clar, però sol ser una època que agrada.

Hi ha molts més aspectes que fan que aquesta estació sigui més atractiva. Per exemple, el menjar també té una gran importància. En aquest sentit, trobem fruites com el meló o la síndria, que tenen multitud d'adeptes que han d'esperar la calor perquè es comencin a vendre.

Un altre aliment protagonista d'aquesta època són els gelats. Sí que és veritat que els podem trobar al nostre supermercat al llarg de tot l'any, però l'oferta aquests mesos s'amplia. Almenys en el cas de Mercadona, quan pugen les temperatures, comencen a arribar els gelats a les neveres per completar l'oferta existent.

Alguns, com t'acabem de dir, no abandonen la seva ubicació durant tot l'any. També n'hi ha que arriben com a novetat i d'altres que, després d'haver-se deixat de vendre després de l'estiu, tornen per a alegria d'uns clients que els trobaven a faltar.

Primer pla de l'entrada d'una botiga de Mercadona
A Mercadona trobaràs les postres més refrescants per a aquest estiu. | Mercadona

El gelat que més agrada als clients de Mercadona

La varietat és àmplia, i si hi sumem tant els retorns com les novetats, ens trobem amb un assortiment de gelats per a tots els gustos. Ara bé, en aquest cas te'n destacarem un que molts clients han destacat com el seu favorit. Parlem dels mochis, un dolç típic japonès que podem trobar en forma de gelat.

Estan disponibles en dos sabors en aquest moment. Pots escollir entre coco o mango. Sí que és veritat que abans n'hi havia més, concretament, va ser el 2021 quan la cadena de Juan Roig va decidir deixar de vendre els mochis de pistatxo.

Un tret que encara els fa més atractius és el preu que tenen de venda. Ara mateix, cada caixa costa 2,80 €. A cadascuna venen sis unitats. Per tant, si dividim l'import entre el nombre de mochis que hi ha, la unitat no arriba a costar-nos ni 50 cèntims.

La seva mida per menjar, gairebé de mos, fa que sigui una opció molt atractiva per a qualsevol menjar. Són unes postres originals amb què segurament triomfes. I és que amb la calor no hi ha res que entri millor que un gelat i, si no és molt gran, no ens cansarà menjar-lo.

Muntatge amb una imatge dels carrets de Mercadona de fons i els productes monchi mango i monchi coco de la marca Hacendado
Els mochis han esdevingut les postres favorites de molta gent. | España Diario TIPS

Un gelat que té menys calories

Cal destacar una altra característica interessant dels mochis. Aquests tenen menys calories que la majoria dels gelats amb què comparteixen nevera. Per això mateix, es converteixen en una de les opcions més saludables que pots trobar en aquest apartat per refrescar-te a l'estiu.

Tanmateix, hem de parlar de les diferències entre tots dos sabor. És més saludable l'opció de mango. Entre els seus ingredients trobem: aigua, sucre, puré de mango, farina d'arròs o fècula de patata. Gràcies a aquests, la seva aportació calòrica és de 202 calories. Així mateix, té 1,1 grams de greix. En tots dos casos, és per cada 100 grams.

Si parlem del de coco, aquí les calories augmenten lleugerament, potser pels canvis en els ingredients. A més de canviar el puré de mango per coco en pols o ratllat, té llet desnatada reconstituïda i mantega. En aquest cas, té 350 calories i 3 grams de greix per cada 100 grams de producte.

Seguint pels ingredients d'aquests mochis de Mercadona, la marca fa algunes advertències per a les persones que tenen al·lèrgies o intoleràncies, ja que es poden trobar traces de gluten, ou, soia, llet o fruits de corfa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!