Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Perfil de l'entrada d'una botiga de *Mercadona

La reacció en obrir un bric de llet de Mercadona d'Hacendado: «Mare meva»

La clienta ha compartit a Twitter la seva queixa

Quan es tracta de fer la compra, la veritat és que esperem que la qualitat dels productes sigui irreprotxable. Sobretot, si aquesta qualitat pot tenir algun tipus de conseqüència sobre la nostra salut.

Tot i això, una usuària ha compartit a Twitter la mala experiència que ha patit amb un producte de Mercadona, el qual és molt recorregut pels seus clients. Tal com es pot comprovar a la publicació original, la clienta tenia un bon motiu per sorprendre's.

Una usuària comparteix el sorprenent estat de la llet de Mercadona

A través d'un tuit, la usuària @yrayaaaherrera ha compartit l'estupor que ha patit en obrir un bric de llet desnatada de Mercadona, en concret, de la marca Hacendado, el cost actual de la qual és de 0,89 € el bric d'un litre.

Adjuntant-hi un vídeo ha demostrat com l'interior de la llet distava de contenir el que s'esperava. Per demostrar-ho, al vídeo s'observa com aboca la llet sobre l'aigüera. Lluny de tenir un aspecte normal, es pot comprovar que el contingut ja té un aspecte grumós, en què és possible trobar fins i tot certs grumolls.

Aquesta ha estat l'explicació de la usuària afectada: «Primerament, he vist que s'havia enganxat el bric al moble i que hi havia mala olor… Quan l'he agafat he comprovat que estava molt enganxat el cartó i en obrir el bric això és el que vaig trobar».

Així mateix, en un altre tuit ha indicat que no és la primera vegada que li passa una cosa semblant, ja que va experimentar el mateix episodi amb la compra de la Llet +Proteïnes de la marca Hacendado. No és la primera vegada que es denuncia aquest fet a les xarxes, ja que alguns clients també han compartit queixes similars amb aquest últim producte en qüestió.

La solució de Mercadona per a la clienta

Com calia esperar, la resposta de la cadena valenciana no s'ha fet d'esperar. Mitjançant un tuit, el compte oficial de Mercadona ha volgut traslladar les seves disculpes a la usuària afectada i ha confirmat també que s'encarregarien de passar nota als responsables, perquè puguin revisar el problema.

Des del compte de Mercadona li han preguntat a quina botiga va comprar el bric de llet, així com la data en què el va adquirir. Seguint aquesta línia, la cadena ha assenyalat que estan disposats a oferir un canvi del producte o la devolució de l'import.

Primer plànol d'un carretó de la compra amb el logotip de Mercadona
El compte oficial de Mercadona ofereix dues solucions a la usuària. | Mercadona

Els altres usuaris han compartit què podria haver motivat aquest estat de la llet

El tuit no només compta amb nombroses reproduccions, sinó també amb una bona quantitat de respostes. Malgrat la gran varietat d'aquestes, la majoria estan enfocades a l'explicació que avalaria aquest estat en el producte.

Entre alguns dels comentaris, trobem: «És un error de conservació o manipulació. A mi em va passar amb un iogurt i no era de Mercadona. Mala sort…» o «Pot haver passat un procés d'oxidació, potser per un porus al tap de tancament. També si ha estat exposat a font de calor, potser en zona assolellada. En fi, les condicions ambientals poden afectar el contingut».

És a dir, entre totes les conjectures, les més lògiques són aquelles que centren el problema en un error de conservació, sigui responsabilitat de la cadena valenciana o de la usuària.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!