Primer pla exterior d'una botiga de Lidl

El producte de Lidl de 2 € que més t'ajudarà aquest estiu: adeu als mosquits

Jo ja el tinc, aconsegueix el teu

L'estiu s'està avançant i la caloreta ja comença a sentir-se a l'aire. Els dies més llargs, les tardes a la platja i les barbacoes només són algunes de les coses que fan que aquesta sigui la millor època de l'any. O almenys per a moltes persones.

Ara bé, l'arribada del bon temps també comporta que els mosquits comencin a aparèixer a tot arreu. Però no et preocupis. En aquest article trobaràs un consell fàcil i econòmic per mantenir-los fora de casa teva.

Lidl té una solució

Lidl té una solució ideal per aquest estiu. La planta antimosquits de la cadena de supermercats és un gerani. Aquesta et protegirà de les criatures voladores alhora que aportarà bellesa i un toc natural a qualsevol racó.

De fet, cal destacar que, si en compres una, la planta es ven a 1,99 €. Mentre que, si compres una segona, obtindràs un 50% de descompte, de manera que dues unitats costen 2,99 €.

Els geranis no només són una planta bonica i acolorida per tenir a casa, sinó que també tenen propietats repel·lents d'insectes naturals. Els mosquits no suporten l'olor dels olis essencials que es troben als geranis. Per això, aquestes plantes són una manera excel·lent de mantenir aquestes bestioles lluny de casa teva.

Diverses flors de gerani
El gerani és una planta antimosquits. | Getty Images

Repel els mosquits alhora que decores casa teva

El millor de tot és que els geranis són molt fàcils de cuidar. Només cal posar-los en un lloc assolellat i regar-los regularment. En cas que no tinguis un jardí, no et preocupis. Els geranis es poden cultivar en testos en interiors, per la qual cosa són ideals per a qualsevol llar.

Així mateix, a més de ser un repel·lent natural de mosquits, els geranis també són una gran addició decorativa a qualsevol llar. Amb una àmplia varietat de colors i tipus disponibles, pots trobar el gerani perfecte per combinar amb la decoració de casa teva.

Aleshores, si vols gaudir de l'estiu sense la molèstia dels mosquits, aconsegueix-ne alguns per a la teva llar a Lidl. Són una forma fàcil i econòmica de mantenir allunyats aquests insectes. Tot sense deixar d'afegir bellesa i color al teu espai.

Muntatge amb planta antimosquits de Lidl, un gerani, amb una imatge de fons d'un supermercat de la marca
Aquesta planta serà tot un encert a casa teva. | Tu Otro Diario / Lidl

Una altra planta repel·lent que no només serveix per cuinar

L'alfàbrega també pot ser una gran aliada en la lluita contra els mosquits. Aquesta planta aromàtica no només és deliciosa en afegir-la a una varietat de plats. Als mosquits els desagrada l'olor forta i distintiva de l'alfàbrega, per la qual cosa tendeixen a evitar les àrees on es cultiva o es col·loca. A més, les fulles d'alfàbrega també contenen olis essencials naturals, que poden actuar com a repel·lent de mosquits i resistir-ne l'arribada.

Pots fer servir alfàbrega per repel·lir-los de diverses maneres. Per exemple, pots plantar-la al teu jardí o en testos al voltant de casa teva. Fins i tot, pots col·locar branquetes d'alfàbrega fresca on els mosquits tendeixen a congregar-se. També pots fregar fulles d'alfàbrega fresca directament sobre la pell per aprofitar les propietats repel·lents d'insectes.

Imatge d´una planta d´Albahaca
L'aroma de l'alfàbrega no agrada gens als mosquits. | Getty Images

Afegeix una mica de citronel·la

Els productes de citronel·la també són una alternativa natural als repel·lents químics agressius. També es consideren segurs per al seu ús en adults i nens. Tot i això, cal recordar que l'oli de citronel·la no és 100 % efectiu i pot requerir una aplicar-lo diversos cops sovint.

Aquestes són només algunes de les plantes que et poden ajudar a repel·lir els mosquits de forma natural. Així que prepara't per a la temporada de mosquits. I, el més important, no els donis l'oportunitat de descarrilar els teus plans aquest estiu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!