Foto d'un forn de cuina obert.

El genial aparell que et permetrà estalviar diners cada vegada que utilitzis el forn

Si fas servir molt el forn, no et perdis aquest aparell molt útil per estalviar diners a la factura de la llum

S'aproxima la nit de Cap d'Any i el dia de Reis i  això significa que passarem més temps a la cuina envoltats d'estris i aliments per elaborar els plats més típics d'aquestes festes. I aquest element t'ajudarà a estalviar diners a casa.

Si no t'agrada gaire cuinar o prefereixes deixar aquesta tasca als altres, sempre pots encarregar el menjar a altres persones o centres perquè preparin allò que més t'agradi.

Fas servir el forn per a les teves receptes?

T'agrada cuinar? Cuines molt al forn o prefereixes una altra classe de preparacions? Si és així i fas servir el forn a l'hivern per preparar tota mena de plats, no et pots perdre aquest gran invent que, no només t'ajudarà a estalviar diners, sinó també a no embrutar tant.

Una de les coses que més ens costa és netejar la cuina després d'estar-nos diverses hores elaborant els àpats. Encara que potser som més curosos i organitzats i anem netejant a mesura que anem acabant certes elaboracions.

Foto d'una safata amb pa dins d'un forn.
El forn és l'opció ideal per cuinar a casa, però consumeix molta energia. | Getty Images
 

En moltes famílies, solen fer torns i repartir-se les feines de la casa, i una d'elles sol ser el fet de cuinar i l'altra, de netejar el desgavell que s'ha format. És una qüestió d'organització i hàbits que ens poden ajudar a mantenir un ordre, alhora que obtenim uns bons resultats després de cuinar.

L'estri que ens ho posa més fàcil

Cada cop que obrim el forn i veiem les enormes i greixoses taques que s'han format a causa de la cocció, el més probable és que el tornem a tancar per tornar-lo a netejar en un altre moment. Segurament ja has provat tota mena de trucs que circulen per internet.

Podem trobar-nos des del típic esprai fins a l'ús de llimona, entre altres que, sens dubte, no t'han ajudat a deixar el forn net i brillant. Al final acabem duent a terme neteges profundes que poc ens han ajudat a treure totes les taques.

Per això hem trobat un aparell a través d'Amazon que potser et posarà les coses més fàcils a l'hora de netejar el forn. I és que, tot i ser una cosa tan bàsica, el material amb què està fet et facilitarà la tediosa tasca de netejar el forn.

Foto d'un tapit de silicona d'Amazon.
Aquest aparell pot ser molt útil a l'hora de cuinar. | CatalunyaDiari
 

Es tracta d'un estri de silicona que es col·loca sobre la superfície de les safates del forn, aïllant-la, com també el recipient on hàgim col·locat el menjar.

En què consisteix el truc?

Segurament els vapors i les taques s'acabin enganxant a les parets del forn. Però, quan caigui alguna cosa sobre la safata, serà molt més fàcil de treure, ja que no en sortirà perjudicada.

Pots trobar aquest estri a través d'Amazon per 15€, amb uns bons resultats gràcies a les opinions dels clients que han provat el producte. Això t'ajudarà a decidir-te, ja que tampoc no has de desemborsar una gran quantitat de diners.

Es venen en packs de dos, de manera que sempre en tindràs un de recanvi, mentre l'altre el neteges o el rentes a mà. Sol venir amb unes mides ideals per a qualsevol tipus de forn, per la qual cosa no et preocupis si el teu forn és massa petit o massa gran.

Després de fer-lo servir només has de treure la resta dels aliments que hagin pogut quedar adherits i rentar-lo a mà amb aigua i sabó. Tindràs un resultat perfecte al forn i a les teves preparacions culinàries.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp