El nou servei de lloguer de la marca H&M

La marca sueca vol conscienciar sobre la sostenibilitat de la moda i permetrà llogar peces de roba de la col·lecció 'Conscious Exclusive', que inclou vestits de núvia

H&M aposta per la moda sostenible i permetrà estrenar sobre cada dia
H&M aposta per la moda sostenible i permetrà estrenar sobre cada dia | CatalunyaDiari.cat

H&M acaba d’anunciar una novetat que posarà cap per avall el món de la moda low-cost tal com ara el coneixem i suposa el principi d’un canvi de consciència sobre el medi ambient i la moda sostenible.

Un servei de lloguer de roba per conscienciar sobre el cicle de la moda

A partir d’avui, la marca sueca ha renovat la seva botiga d’Estocolm per oferir una oferta de compra diferent, convertint-se en el primer establiment a oferir un servei de roba de lloguer. Els clients de la capital de Suècia podran llogar a partir d’ara, i per només 33 euros la setmana, un màxim de 3 peces setmanals de roba de l’última col·lecció de la firma, ‘Conscious Exclusive’, que consta de faldilles, vestits i més peces creades a partir de materials d’origen sostenible, i que fins i tot inclou vestits de núvia.

Tal com ha assenyalat en un comunicat la firma sueca, aquesta mesura busca provocar un canvi de mentalitat sobre la moda i animar als clients a reutilitzar i reciclar els seus articles de moda. Per si això no fos poc, la renovada botiga oferirà un servei de reparació i actualització de peces de roba més velles i gastades.

 

H&M aposta per un canvi de mentalitat respecte la moda
H&M aposta per un canvi de mentalitat respecte a la moda | CatalunyaDiari.cat

«Estem molt emocionats per provar el lloguer de peces de roba per primera vegada i inspirar als nostres clients perquè vegin la moda d’una manera circular», ha recalcat Maria Ostblom, cap de disseny de roba de dona de la firma.

El renovat establiment d’Estocolm també comptarà amb un servei global de bellesa per al client  de H&M, anomenat ‘Beaty Bar de Dashl’, en què es podrà gaudir de servei de perruqueria, de manicura i maquillatge.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari