Carro de la compra buit en un supermercat

Els horaris de Mercadona, Lidl i altres supermercats per Nadal, Cap d'Any i Reis

Supermercats com Lidl, Mercadona o Carrefour modifiquen els seus horaris durant les èpoques festives

Les vacances de Nadal ja han començat i aquesta mateixa nit, famílies i amics es reuniran, una altra vegada, per celebrar-ho en companyia. Avui és la nit més especial de l'any per als més petits de la casa, ja que rebran la visita del Pare Noel.

Però també es tracta d'unes dates amb molts mals de cap. Escollir regals, preparar sopars o decorar casa es converteix en un gran problema. Hi ha persones previngudes que, de fet, ho preparen amb molt temps d'antelació.

Gent comprant a un supermercat.
Moltes persones deixen les compres de Nadal per a l'últim moment. | Europa Press

Encara que també hi ha gent que ho deixa tot per al final i ara arriben les presses d'última hora. En honor a aquests despistats, hem pogut facilitar els horaris dels supermercats més coneguts del país. D'aquesta manera, s'evitaran viatges innecessaris a alguns establiments.

Que ningú vagi a comprar demà

Els supermercats s'han preparat per a aquestes dates i tenen els subministraments suficients per a la setmana és important de l'any. Nadal i Cap d'Any marquen un augment d'ingressos estratosfèric. Els àpats d'aquesta època festiva generen molts beneficis als amos dels locals de venda d'aliments.

Una dona comprant en un supermercat.
Els supermercats estaran tancats els dies 25 de desembre, 1 i 6 de gener. | GTRES

Després de garantir el seu estoc de productes, només cal saber quin serà l'horari de cada supermercat per a les vacances hivernals. Per començar, els ciutadans han de saber que el dissabte 25 de desembre i els dies 1 i 6 de gener, tots els supermercats estaran tancats.

Mercadona

Els establiments de la cadena valenciana obriran el 24 i 31 de desembre de 9:00 a 19:00 hores, tancant dues hores i mitja abans del seu horari habitual.

Mercadona
Mercadona | MERCADONA

Després de la nit de Nadal, els clients no podran tornar a fer les seves compres fins al dia 27. Encara que hi ha dos establiments, un a Las Palmas i l'altre a València, que obriran durant el dia de Sant Esteve.

Lidl

En el cas de Lidl, els horaris varien força segons la comunitat autònoma de cada local.

Vista nocturna d'una botiga Lidl
Vista nocturna d'una botiga Lidl. | Agència

Per exemple, a Madrid, tant avui com l'últim dia d'any, obren de 9:00 a 19:00 hores, i durant el 26 de desembre treballaran de 10:00 a 22:00.

Carrefour

Els horaris de Carrefour també seguiran la mateixa dinàmica que Lidl, depenent de la comunitat. La capital espanyola ha obert les portes avui, de 8:30 a 19:00, mentre que el diumenge 26 els clients podran entrar els seus establiments de 9:00 a 22:00 hores.

Carrefour
Carrefour | Carrefour

Al seu torn, els Carrefour Market també varien i podeu consultar les seves obertures a les respectives pàgines web.

Aldi

Durant la vigília de la nit de Nadal, estan oberts de 9:00 a 19:00 o de 9:00 a 15:00 hores, depenent del supermercat. El 26 de desembre també canvia segons el local, però tothom obrirà a les 9:00 del matí.

Aldi
Aldi | Aldi

A més, el 31 de desembre es mantindran oberts en horari habitual perquè els clients d'última hora puguin comprar tot el que els falti.

Dia

Els supermercats Dia tindran l'horari habitual durant el dia d'avui, que és de 9:00 a 21:00 hores, per als consumidors més despistats.

Dia
Dia | Dia

Els dies 25 de desembre, 1 i 6 de gener, com els altres, romandran tancats.

Alcampo

Els grans establiments d'Alcampo, situats als centres comercials, mantindran el seu horari habitual, excepte el 24 de desembre, que tancaran dues hores abans.

Alcampo
Alcampo | Alcampo

A la resta de supermercats de la companyia, l'horari varia segons la ubicació.

Hipercor

A causa de la varietat de botigues d'El Corte Inglés, el programa es veu afectat a molts llocs. És recomanable consultar la pàgina web per evitar viatges innecessaris.

Hipercor
Hipercor | El Corte Inglés

En general, el dia anterior a la nit de Nadal obriran de 9:00 a 19:00 hores.