Icons Collection

Icons, la nova col·lecció de 'Springfield' compromesa amb el medi ambient

La marca col·labora amb el jugador del Barça Pedri González per aquest nou llançament

Cada vegada són més les marques de roba que aposten per la producció de peces tèxtils més sostenibles, ja sigui per l'ús de matèries primeres orgàniques o reciclades, o tecnologies que permetin l'estalvi de l'aigua, de les energies i dels químics utilitzats en els processos d'acabat de les peces de roba.

Així, moltes marques tenen com a objectiu fer de la sostenibilitat part dels seus dissenys per provocar un impacte mínim en el medi natural. A més, aquest fet fa que la roba tingui un estil únic i distintiu, sent la combinació perfecta entre vestir a la moda i cuidar el medi ambient. 

D'aquesta manera, si t'agrada l'esport, la moda i, a més, et preocupa el futur del nostre planeta i estàs buscant ser més responsable amb el medi ambient, t'expliquem el nou llançament de la marca de roba 'Springfield', ja que és perfecte per a tu.

Icons per Pedri González

Icons collection és la línia que ha posat a la venda 'Springfield' en col·laboració amb el jugador del futbol Pedri González. El mig campista del Futbol Club Barcelona, és un dels jugadors claus de l'equip blaugrana, amb una gran perspectiva de futur en el món de l'esport.

Però no només això, sinó que en el sector de la moda també s'està fent un lloc, ja que esport, moda i sostenibilitat no tenen per què anar cadascuna per lliure, tot el contrari. 

Aquesta fusió entre aquests tres sectors, aparentment tan diferents, sembla impossible, però 'Springfield' ho ha aconseguit. I ho ha fet amb la creació d'una línia de roba amb peces úniques, amb estil, sostenibles i juvenils, ja que, ara, som els joves els encarregats d'agafar el relleu dels més grans per cuidar el planeta.

Com té cura de l'entorn aquesta col·lecció?

'Springfield' és una marca preocupada per l'entorn natural, ja ho ha demostrat en nombroses ocasions, però amb aquesta línia ha fet un pas més endavant, desmarcant-se de la resta. Tota la roba d'Icons ha estat elaborada amb mètodes ecològics i materials orgànics i reciclats.

En la col·lecció podem trobar polos, camises, samarretes, pantalons, jaquetes i, fins hi tot, teixits de punt d'ordit, els anomenats tricots.

Tot això sense renunciar a un estil únic i a l'última moda i, a més, cuidant el planeta.