Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Logo de la cadena Ikea a l'exterior d'una de les botigues

Ikea rebaixa a la meitat un dels seus productes estrella: donarà un 'plus' a casa teva

Les unitats estan volant, ja que és una edició limitada

Mai és mal moment per renovar la decoració de casa nostra. I és que és un aspecte al qual no sempre se li presta l'atenció necessària i de vegades no està malament donar un nou aire a la nostra llar. Tanmateix, es tracta d'una cosa més mental, però tampoc està de més tenir en compte les noves tendències.

Per això, tenim la secció de novetats de les pàgines web de les botigues que tenen elements de decoració. En aquest sentit, Ikea no deixa d'innovar perquè anem canviant la decoració de casa nostra. Així doncs, podem veure col·leccions senceres que, encara que no ho vulguem tot, ens serveixen per inspirar-nos.

En aquest sentit, avui dia està en tendència l'estil 'boho-chic' juntament amb els colors pastís. Per això mateix, és una cosa que veiem reflectida a la pàgina web del gegant suec. I encara que evidentment hi ha mobles, avui ens centrarem més en els elements de decoració.

Gràcies a aquests, podem fer petits canvis que modifiquin l'aspecte de les estades de casa nostra. A més, si a sobre aconseguim comprar-los a bon preu, la temptació d'adquirir-los serà gran. I això és el que et passarà amb un gerro molt interessant que hi ha disponible a Ikea.

Muntatge amb el logotip de Ikea de fons i el seu gerro VARMBLIXT amb flors
Amb el model del gerro 'Varmblixt' aconseguiràs un element decoratiu molt versàtil | España Diario TIPS

Aconsegueix un toc actual i exclusiu

Un gerro és un element decoratiu molt versàtil, ja que pots tenir-ho amb flors o deixar-ho tal qual en cas que no sigui de disseny simple. És vàlid per a gairebé totes les estances de la casa aportant un toc actual i elegant al lloc on decidim col·locar-lo.

Això ho aconseguim, per exemple, amb el model 'Varmblixt' d'Ikea. Aquest es troba disponible tant a les botigues com a la pàgina web. És un cilindre de 10 centímetres de diàmetre i una alçada de 25 centímetres fet amb vidre. Per això podem veure el que conté al seu interior.

En cas que decidim col·locar-lo tal qual, sense afegir-hi una decoració addicional, veurem que té una petita bola de vidre. Aquesta pot ser vista com un element més o, en cas de voler posar flors, com una cosa molt funcional. I és que serveix per mantenir les tiges al seu lloc.

A les teves mans està com decorar-lo i on col·locar-lo. Això sí, veuràs com el lloc canvia gràcies a una cosa tan senzilla. Però això no és tot, segueix llegint per sorprendre't amb el preu que té en aquests moments.

Muntatge amb el logotip de Ikea de fons i el seu gerro de disseny VARMBLIXT
En cas de voler posar flors, la petita bola de vidre serveix per mantenir les tiges al seu lloc | España Diario TIPS

A preu d''outlet' amb unitats limitades

Si realment t'interessa aquest gerro, estàs de sort perquè ara mateix està rebaixat. El seu preu era de 12,99 euros i ara te'l pots emportar a casa per tan sols 6,49. Això sí, és un model d'edició limitada. Per això mateix, l'oferta serà vigent fins al 31 d'agost, sempre que no s'esgoti abans.

El fet que sigui una edició limitada li dona un toc d'originalitat. Darrere de la seva creació es troba Sabine Marcelis, que no és la primera vegada que treballa per a Ikea. Amb això, ha volgut crear una peça que sigui tan versàtil que la puguis col·locar al lloc de casa teva que prefereixis sense que desentoni.

I a més a més, en el cas que formis part del 'Club Ikea Family' estàs de sort, ja que tens les despeses d'enviaments gratuïtes fins a finals d'aquest mes, sempre que arribis a 30 euros. De fet, no és una quantitat elevada per poder fer un ull a la resta del catàleg i poder aconseguir alguna cosa més.

Un cop hagis decidit incloure un nou element decoratiu o actualitzar el que tenies, costa molt poc introduir més canvis. Ikea t'hi ajudarà, i ja no només pels preus econòmics, sinó també per la varietat d'articles que té el seu catàleg.