Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb botiga Mercadona i cercle vermell amb la usuària de Instagram @tuenfermeraoncologica

Una infermera confessa els 6 productes de Mercadona que compra sense pensar-s'ho

Aquesta experta comparteix a Instagram els productes de Mercadona que recomana per a una bona rutina de skincare

La usuària @tuenfermeraoncologica ha compartit un interessant vídeo al seu compte d'Instagram on explica els 6 productes de Mercadona sí que recomana per a la teva rutina de skincare.

La cura de la pell és un dels més importants per lluir sempre amb bon aspecte. Com ella mateixa indica, “de vegades no per gastar-nos més diners el producte és més bo”. Això sí, recorda que es considera una “ferma defensora” dels productes de farmàcia.

Els 6 productes de Mercadona que recomana l'experta

En el cas que estiguis buscant nous productes cosmètics per incloure en la teva rutina, que ofereixin bons resultats i que siguin econòmics, aquest llistat et pot ajudar a començar amb bon peu. Paraula experta.

Sèrum Hidrata

Aquest producte conté àcid hialurònic i ceramides hidratants i reparadores. Així mateix, conté retinol i vitamina E, que destaca per les propietats calmants i antioxidants. En aquest cas, l'experta ho compara amb l'Hidraderm de Sesderma. Només costa 6 €!

Sérum facial de Mercadona
Fes-te ja amb ell a qualsevol botiga de Mercadona | España Diario TIPS

Gel assecant d'imperfeccions

Aquest gel forma part de la línia Oil Free de Deliplus. Conté niacinamida amb acció despigmentant i antiinflamatòria. També compta amb àcid salicílic, que exfolia i neteja el porus en profunditat. El zinc, per la seva banda, és matificant i seborregulador. El pots trobar a Mercadona per 4,25 €.

Muntatge amb botiga Mercadona i pot de gel assecant d´imperfeccions de Deliplus
Menys de 5 euros! | Europa Press, Mercadona

Aigua micel·lar Deliplus

Aquesta aigua micel·lar està pensada per a la cara i els ulls i conté tensioactius suaus, així com altres actius hidratants i calmants, com la camomila, l'aloe vera o el bisabolol. Té un preu de només 3,20 €.

Muntatge amb botiga Mercadona i aigua micel·lar de Deliplus
Pensada per a cara i ulls! | Europa Press, Mercadona

Vaselina en pot

La infermera indica que la vaselina és un altre producte important a la rutina. En aquest cas, ajuda a prevenir la pèrdua d'aigua i funciona a la perfecció per hidratar els llavis, sobretot, durant l'hivern.

Muntatge amb botiga de Mercadona i pot de vaselina hidratant
¡Importantíssim a la rutina! | Europa Press, Mercadona

Stick anti-fregaments

L'experta ho considera un gran descobriment. Aquest stick ajuda a prevenir i protegir els peus dels frecs i destaca per la seva olor neutra. A més, genera una pel·lícula protectora invisible que no rellisca.

Muntatge amb botiga Mercadona i estic antirozadura per a peus de Mercadona
Un gran descobriment! | Europa Press, Mercadona

Oli de rosa mosqueta

L'oli de rosa mosqueta és un altre imprescindible. En aquest cas, és 100% pur i destaca per les seves propietats reparadores. També ajuda a prevenir les estries i regenerar la pell i les cicatrius, com indica l'experta.

Muntatge amb botiga Mercadona i pot d´oli rosa mosqueta
Aquest producte preveu marques a la pell | Europa Press, Mercadona

Preus i ofertes actualitzats el dia 21/12/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.