Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una dona fregant-se les cames i un cercle amb una infusió en una tassa

Aquesta infusió desinfla les cames a l'estiu: funciona de veritat

A més de ser saludable, també és molt refrescant

Amb l'arribada de l'estiu i les altes temperatures és molt habitual que sorgeixin determinats problemes, com ara la inflor o la retenció de líquids. I és que la calor, per descomptat, no ens ho posa gens fàcil a l'hora de mantenir-nos enèrgics i lleugers.

Així i tot, això podria deixar de ser un problema si consumim els aliments adequats. Hi ha una infusió natural que, a més de ser saludable i refrescant, pot resultar molt efectiva per al nostre organisme. La veurem a continuació.

La infusió més efectiva que podries consumir aquest estiu

Submergits en plena onada de calor, l'únic que desitgem és estar a l'ombra, fresquets i airejats. Tot i això, amb l'increment de les altes temperatures això de vegades pot ser difícil, i és llavors quan comencen a aparèixer els problemes.

A més de suar, estar més cansats i irritables del que és normal, la calor també repercuteix sobre l'interior del nostre organisme. De fet, uns dels problemes més habituals que ens podem trobar en aquesta època de l'any són precisament els que comentàvem al començament.

D'una banda hi ha la inflor, la qual pot estar causada per diverses raons. No obstant això, quan aquesta afecció es dona en els mesos estivals, és molt més comú que el seu origen sigui degut precisament a les altes temperatures.

Muntatge de cames amb varius i una rodona amb una dona disgustada
Aquesta infusió és molt efectiva en èpoques de calor | Getty Images

Així doncs, no és gens estrany que hi hagi persones que experimentin inflor de peus i mans. Les extremitats, en aquest cas, són les zones que més se solen afectar. Però, a més d'això, també és habitual que aparegui la famosa retenció de líquids.

Les altes temperatures, en aquest cas, fan que els vasos sanguinis es dilatin, provocant així una major lentitud a la circulació. No obstant això, si pateixes alguna d'aquestes dues coses no et preocupis, perquè a continuació et mostrarem un remei natural molt efectiu.

Per preparar-la només necessites dos ingredients

Es tracta ni més ni menys que d'una infusió elaborada a base de llimona i cogombre, una combinació molt potent i efectiva. El seu consum et pot ajudar a combatre aquest tipus de problemes, i un cop descobreixis tot el que et pot aportar... No deixaràs de consumir-la!

Tant la llimona com el cogombre són aliments altament beneficiosos per a la salut. Les seves propietats, així com el seu valor i aportació nutricional, fan que el nostre organisme pugui funcionar en condicions òptimes.

Però en aquest cas, la infusió de què parlem també pot ajudar-te a millorar el component estètic que desitges. La seva acció depurativa contribuirà que les cames llueixin més fines i desinflades i, a més, reduirà el seu volum.

I la cosa no s'acaba aquí, perquè el seu consum també pot fer que la teva cintura, cuixes i malucs redueixin la seva inflor  considerablement. Així que ja saps, si vols aprimar-te, mimar el teu cos i, alhora, mantenir-te hidratat, aquesta beguda és per a tu.

Muntatge amb una infusió en una tassa transparent i dos cercles amb cogombre tallat a rodanxes i llimones
Els principals ingredients són el cogombre i la llimona | Getty Images, Pexels

Altres beneficis que et pot aportar

Si abans parlàvem de beneficis purament estètics, ara també volem mostrar-te'n d'altres que van més enllà del visual. En aquest sentit, consumir la infusió de llimona i cogombre també pot ajudar els teus músculs i pell.

En el primer cas cal destacar les vitamines i minerals del cogombre, incidint especialment en el potassi. Aquest, a més a més de ser indispensable per al nostre cos, és el responsable d'evitar la pèrdua de massa muscular.

Tot i això, el poder depuratiu i antioxidant de la llimona també és important tenir-lo en compte, sobretot de cara a cuidar la nostra pell. Si consumeixes aquesta beguda de forma habitual, notaràs com aquesta llueix més hidratada, flexible i lluminosa.

Ara que ja coneixes tots els beneficis que et pot proporcionar aquesta beguda , t'animem que la provis. La seva ingesta és ideal durant qualsevol època de l'any, però si vols notar aquest extra al teu físic, l'ideal és que la beguis també a l'estiu.