Cartell d'una botiga Zara

L'invent innovador de Zara que es ven com mai: encert o error?

La cadena de moda d'Inditex ha posat a la venda un carret de la compra que es converteix en bossa

Zara ha volgut innovar amb un nou article que no sabem si és un gran encert o un error. La cadena de moda d'Inditex és una experta en posar a la venda novetats que no agraden a tothom, però que en moltes ocasions aconsegueixen ser tot un èxit gràcies a la seva excentricitat i originalitat.

Fa tot just uns mesos, Zara posava a la venda uns carros de la compra que van triomfar i van esgotar-se en poques hores. Així doncs, la cadena de moda ha decidit repetir aquest èxit amb un producte similar, però molt més original. Efectivament, Zara ha posat a la venda dos models de carros de la compra que es converteixen en bosses. Sí, has llegit bé: han arribat els carros de la compra 'chics'.

Els nous carros de la compra de Zara

Aquests nous articles de Zara estan fets per anar a comprar, però també es poden convertir en bossa. A diferència dels models que es van presentar fa uns mesos, han deixat de banda l'estil més 'casual' i còmode, amb teixits encoixinats i impermeables, per passar a un altre tipus de teixit que ens teletransporta als mesos primaverals i estiuencs.

Un dels carros que ja s'ha esgotat - encara que es tornaran a posar a la venda -  és el 'shopper', en què predominen els tons terra. Aquest carro té dues rodes plegables, dues nanses i un doble tancament amb cremallera i imant.

No obstant això, es pot convertir en una gran bossa 'shopper' si decideixes separar les rodes del cos de la bossa. A més, també té una llarga nansa per dur-la tipus bandolera. Per altra banda, pots augmentar la capacitat de la bossa si obres la cremallera, que en obrir-se afegeix 29 centímetres més.  

Fotografia dels nous carros de la compra de Zara
Zara té 2 models diferents: Quin és el teu preferit? | Zara

A més d'aquest model, Zara té un altre en què predominen els colors blanc i negre. Aquest model funciona igual que l'anterior, però canvien els colors i el material. Si t'han agradat, pots trobar-los a Zara per 39,95 euros. 

El model anterior: rebaixat... I esgotat

Cal recordar que els carros de la compra es van fer virals, ja que no és costum veure com una cadena de moda decideix posar a la venda un article d'aquestes característiques. A diferència del nou model, aquests carros de la compra tenien diverses butxaques, rodes grans i material impermeable. 

Els carros de la compra de Zara van esgotar-se en el seu preu normal (49,95 euros) i també en rebaixes (29,99 euros). Ara bé, aquest article va causar polèmica a les xarxes socials perquè només apareixia en la secció de dona. 

Què passarà amb el nou carret de la compra de Zara?  No sabem si compleix amb la funció que necessita un carro de la compra: comoditat i utilitat. És original o més aviat excessiu? No obstant això, sabem que té un gran potencial per convertir-se en un article molt venut a Zara. Estem davant el nou fenomen viral de la gran cadena de moda d'Inditex?