Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una botiga de Lidl de fons i un home amb cara d'enuig assenyalant amb el dit

L'invent de Lidl per crear una atmosfera càlida als sopars d'estiu

Aquest producte de Lidl està dissenyat per gaudir al màxim del teu espai exterior tota la temporada

Amb l'arribada de l'estiu, les nits exteriors es converteixen en el pla perfecte per gaudir amb amics i familiars. A Lidl ho saben bé i per aquests sorprenen amb una novetat única.

La il·luminació adequada, en aquest cas, és essencial per crear un ambient acollidor i segur. Lidl, sempre a l'avantguarda en oferir productes innovadors, ha llançat una solució que promet ser l'invent estrella per a la terrassa o el jardí.

Aquest és l'invent de Lidl que triomfarà aquest estiu

Per crear una atmosfera única a casa teva, res millor que apostar per la torxa solar LED de Lidl. És un dispositiu de llum que funciona amb energia solar. És a dir, no necessites endolls ni cables, cosa que facilita la seva instal·lació i ús.

muntatge torxa solar led de lidl
La torxa solar LED de Lidl és un èxit en vendes | Wikimedia Commons, Lidl

Durant el dia, el panell solar integrat a la torxa absorbeix la llum del sol i la converteix en energia, emmagatzemant-la en una bateria interna. Al capvespre, la torxa s'encén automàticament, proporcionant una llum càlida i agradable.

Avantatges de la torxa solar LED de Lidl

Si vols apostar per un producte innovador i ideal per aportar un ambient especial, aquesta torxa esdevindrà la teva millor solució. A més del seu preu, de només 14,99 euros, destaca per comptar amb diversos avantatges.

Eficiència energètica

Un dels principals avantatges de la torxa solar de Lidl és la seva eficiència energètica. En utilitzar energia solar, no només redueixes el teu consum elèctric, sinó que també contribueixes a la cura del medi ambient.

A més, en no dependre de la xarxa elèctrica, la pots col·locar a qualsevol lloc del teu jardí o terrassa sense preocupar-te per la proximitat d'endolls.

torxa solar led de lidl apagada
La torxa s'encén i s'apaga automàticament per a una experiència única | Lidl

Fàcil instal·lació

La instal·lació de la torxa solar de Lidl és extremadament senzilla. No necessites eines especials ni coneixements tècnics. Simplement clava l'estaca a terra i assegura't que el panell solar estigui exposat a la llum directa del sol.

En qüestió de minuts, tindràs una font d'il·luminació llesta pel seu ús. Quan arribi la nit, la torxa s'encén automàticament per després apagar-se a l'alba. No t'has de preocupar.

Disseny elegant

El disseny de la torxa solar de Lidl és un altre dels seus punts forts. Destaca pel seu acabat negre i el seu estil. Aquest producte simula la flama d´una torxa tradicional, il·luminant i afegint un toc decoratiu al teu espai exterior.

Per això és perfecta per crear un ambient acollidor en sopars a l'aire lliure. A més, també la voldràs fer servir en festes o simplement per gaudir d'una nit tranquil·la al jardí.

torxa solar led de lidl encesa
Està disponible per només 14,99 euros a Lidl | Lidl

Bateria de llarga durada

La torxa solar de Lidl compta amb una bateria de llarga durada que garanteix diverses hores de llum contínua. A més, està fabricada amb materials resistents a la intempèrie, cosa que n'assegura la durabilitat fins i tot en condicions climàtiques adverses. La llum LED que emet és dʻalta qualitat, proporcionant una il·luminació clara i uniforme.