Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dona sorpresa assenyalat un Mercadona

Aquest és el nou plat de Mercadona que recomanen els experts: té molta fibra

És un nou plat preparat que ja triomfa al catàleg del supermercat a causa de les seves bones opinions

La cadena de supermercats Mercadona ha tornat a sorprendre els seus clients amb un nou producte que està arrasant. És perfecte per a l'estiu i ja és una de les millors novetats de juny.

La secció de plats preparats destaca pel deliciós sabor dels productes. També s'hi poden trobar una gran varietat d'opcions saludables, com aquesta, recomanades pels experts.

Aquest és el nou plat preparat de Mercadona que triomfa

Mercadona és coneguda per la seva capacitat per identificar i satisfer les necessitats dels clients. En aquesta ocasió, sorprèn amb la nova crema de carxofa.

muntatge crema carxofa mercadona
Aquesta crema de carxofa destaca pel seu sabor i beneficis | Mercadona

Aquest producte ha estat desenvolupat pensant en aquells que busquen una alimentació saludable sense renunciar al sabor. La crema de carxofa de Mercadona ha esdevingut ràpidament un èxit de vendes, i no és difícil entendre per què.

La carxofa és un vegetal amb múltiples beneficis per a la salut. És rica en fibra, cosa que ajuda a millorar la digestió i a mantenir un sistema digestiu saludable.

A més, conté antioxidants que combaten els radicals lliures i ajuden a prevenir malalties. La crema de carxofa de Mercadona conserva totes aquestes propietats, oferint una opció nutritiva i deliciosa per a qualsevol àpat del dia.

Aquesta crema de carxofa és ideal per a una dieta equilibrada

Un dels aspectes més destacats de la crema de carxofa de Mercadona n'és el baix contingut calòric (134 kcal per envàs). Això la converteix en una opció ideal per a aquells que busquen mantenir o perdre pes sense sacrificar el sabor.

Jove feliç amb la dieta mediterrània
És un plat recomanat pel seu baix contingut en greixos i calories | Shutterstock

A més, és una font excel·lent de vitamines i minerals essencials, com la vitamina C, la vitamina K i l'àcid fòlic. Aquests nutrients són fonamentals per al bon funcionament de l'organisme i per mantenir una bona salut en general.

La crema de carxofa de Mercadona no només és saludable, sinó també molt pràctica. Ve en un format llest per escalfar i servir, cosa que la converteix en una opció perfecta per a aquells dies en què no tens temps per cuinar. En només uns minuts, podeu gaudir d'un plat nutritiu i deliciós sense esforç.

Un producte de Mercadona recomanat pels experts

A través de TikTok, l'usuari @Daviz3fitness, expert en entrenament i alimentació, ja ha recomanat aquesta crema de carxofa de Mercadona. Destaca pels beneficis i l'alt contingut en fibra.

Baixa en greixos, aportant només 3,5 grams per envàs, crida l'atenció la seva quantitat de fibra, que puja a 4,1 grams. Això la converteix en l'opció ideal per mantenir una bona salut digestiva.

Com indica l'expert a la xarxa social, aquest plat té una altra diferència clau. En aquest cas, destaca per ser una alternativa "sense additius ni midons modificats, ni mantega o nata".