Imatge de la nova Freshly Store, al carrer de la Portaferrissa de Barcelona

De l'èxit online al cor de Barcelona, Freshly Cosmetics obre la primera Freshly Store

La 'start-up' catalana de cosmètica natural, amb seu a Reus, estrena avui botiga física

No hi ha res que la passió i una gran idea no ho puguin. De la tradició d’una mare a les xarxes, i de la cuina de casa al món. Freshly Cosmetics, l’exitosa 'start-up' de cosmètica natural cent per cent online, pren el vol i aterra al cor de Barcelona, ben bé al rovell de l’ou, amb la seva primera tenda física, la Freshly Store.

«Avui és un dia molt especial», explicava Miquel Adrià, un dels socis fundadors del projecte. Ell, juntament amb la Mireia Trepat i Joan Miralles —tots tres tarragonins— conformen la jove trinitat de la cosmètica natural catalana,  un projecte que, amb només tres anys de vida, ha trencat motlles i fronteres i s’ha establert com un referent d’èxit, feina ben feta i valors.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⏳Esta tarde... ¡abrimos!? #FRESHLYSTORE C/ Portaferrissa 34, a las 18h Barcelona.?Descubre el nuevo concepto de tienda física donde el team hemos estado trabajando durante todos estos meses.? "Hemos aprendido muchas cosas desde que creamos Freshly. Me llevo la capacidad de las personas de crear cosas desde 0. Todo lo que nos rodea ha sido pensado y creado por personas normales como nosotros. Creemos en la capacidad de colaborar en equipo incluso con millones de personas al mismo tiempo", Miquel Antolín, CEO y Co-founder de Freshly Cosmetics. ¿Estáis preparados??¡Os esperamos con los brazos abiertos!? #freshlycosmetics

Una publicación compartida de Freshly Cosmetics® (@freshlycosmetics) el

La inspiració d'una mare

De la inspiració, precisament, d’una mare —la del Miquel, qui feia sabons, cremes... a casa, amb tècniques casolanes— i els coneixements de tres enginyers químics sorgits de la Universitat Rovira i Virgili (URV), naixia una idea genial, una veta de mercat implacable, un somni que segueix. «No ens satisfeia el món professional de la química, a casa nostra, teníem clar que nosaltres érem emprenedors», detallava Adrià.

I tant si ho són! Amb més de 500.000 seguidors a les xarxes socials i una facturació que enguany preveu arribar als 12 milions d’euros —triplicant l’objectiu de facturació de 2018—, Freshly Cosmetics s’endinsa ara al món del ‘retail’ amb una preciosa botiga al carrer de la Portaferrissa. «Volem traslladar tot el que hem fet online a un espai físic de 30 metres quadrats, una bonica bombolla centrada en el client i la seva experiència», relatava Trepat.

Miquel Adrià i Mireia Trepat, dos dels tres fundadors de Freshly Cosmetics
Miquel Adrià i Mireia Trepat, dos dels tres fundadors de Freshly Cosmetics | TarragonaDigital

 

«Amable, humil, però inconformista, amb ganes de canviar el món»

«Si la tenda fos una persona, seria amable, humil, però tossudament inconformista, amb ganes de canviar el món», afegia la fundadora. Cèntrica, projectant la marca arreu, en un únic pla que convida, un jardí vertical —amb algunes de les plantes que brinden els ingredients dels productes Freshly— i un abeurador de mascotes, obrint el cor als animals, la Freshly Store s’erigeix avui cantonera i agradable, oberta a la cura natural de la pell, la bellesa i la salut.

El triomf de la innovació, la sostenibilitat i el zel pels detalls. Les bondats naturals i la tradició, de la mà de la ciència, elevades a l’enèsima potència, donen ara la benvinguda a una clientela fidel, assídua i contenta, entre clics i pantalles, a una grandiosa comunitat online que brota avui al bell mig de la ‘city’. De mares a fills, de la tenacitat de la joventut als usuaris d’arreu, Freshly Cosmetics  i el seu gran equip —«tots som fundadors», expliquen Adrià i Trepat— fan un enorme pas de gegant que, de ben segur, serà el primer de molts. Com sempre, sort i encerts!

També et pot interessar

  • Freshly Cosmetics: la 'start-up' catalana que revoluciona la cosmètica natural