Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lidl

L'afaitadora estrella de Lidl baixa de preu de cara als regals del dia del Pare

Obtingues un regal que segur que donarà molta utilitat en el seu dia a dia

Ja estem al març i això significa que hi ha una celebració que té importància a nivell nacional aquesta és el Dia del Pare que tindrà lloc el proper 19 de març. A més, aquest any cau en diumenge, una ocasió perfecta per passar un dia en família.

Això suposa que ja a molts llocs comencis a veure propostes de regals per a homes. La varietat és molt gran, però cal tenir en compte que s'han d'adaptar a totes les butxaques. Així mateix, hi ha moltes persones que s'inclinen per regalar en dies així una cosa pràctica que el pare en faci ús.

Per això mateix, la varietat de què t'he parlat és molt necessària. Cada persona és un món i si volem encertar, hem de tenir on triar. Tot i així, hi ha alguns productes amb què segur encertarem. Alguns incrementen el preu en aquests moments, però també pots trobar grans oportunitats.

A Lidl volen posar-t'ho fàcil perquè en aquest Dia del Pare facis un regal de qualitat, i també útil. No et preocupis si no ets pare i ho vols tenir igualment. També et podràs aprofitar d'aquesta oferta

Emporta't un producte estrella al millor preu

Després del que acabes de llegir crec que no en queda cap dubte que el producte del qual et parlaré es tracta d'una afaitadora per a home. És un aparell molt quotidià que, si surt bé, és un complet encert, ja que durarà força temps.

En aquest cas, Lidl ha volgut rebaixar una de les que té a la venda. Podria semblar-te una cosa normal, però és que té el plus que és un dels productes que té destacat com a estrella. Per tant, és una gran oportunitat. Obtindràs un producte de qualitat a un preu molt assequible.

Afeitadora de Lidl
Quan s'utilitzi, s'ha de tenir en compte que té una duració de 40 minuts sense estar endollada a la corrent | GETTY IMAGES

Es tracta de l'afaitadora rotativa de Philips que sol vendre's a Lidl per 49,99 euros. Ara, pots emportar-te-la a casa com a regal del Dia del Pare o per a qui vulguis per tan sols 29,99 euros. Amb aquesta rebaixa és difícil dir que no.

Pots deixar-te guiar, a més de per la marca de prestigi reconegut en aquest mercat, per l'opinió de totes aquelles persones que l'han comprada fins ara. Entre els comentaris pots llegir com destaquen, sobretot, que és un gran producte qualitat-preu que ha donat bon resultat.

Un afaitat fàcil, apurat i ràpid

Aquests tres adjectius que acabes de llegir són amb els que Lidl descriu aquesta afaitadora rotativa de la marca Philips. Es tracta d'una afaitadora que es va movent per anar adaptant-se als diferents buits de la cara i no passar-ne cap per alt.

Amb aquesta màquina podràs recollir fàcilment fins al pèl més difícil. I és que els capçals d'afaitat hi contribueixen en ser flexibles en quatre direccions. A més, no hi haurà gaires problemes per netejar-los, ja que ho pots fer fàcilment amb aigua corrent, sense necessitat de res més.

Quan es faci servir cal tenir en compte que la seva durada és de 40 minuts sense estar endollada a la corrent. Quan s'acabi la bateria, seran necessàries 8 hores de càrrega per tornar a tenir-la càrrega al complet.

Tot i així, amb el temps que té, és més que suficient per a un afaitat. A més, aquest serà còmode, ja que les dimensions fan l'afaitadora molt manejable. Està feta de plàstic i això fa que el pes no sigui més que 281 grams.

Si només vols és retallar, això t'interessa

Per completar les ofertes de Philips que té Lidl ara mateix a la venda, pots trobar-te amb aquesta retalladora 7 en 1. És perfecta per als qui, en lloc de voler afaitar-se, només busquen retallar la barba perquè aquesta quedi amb millor imatge. A més, també pot ser utilitzada als cabells.

Màquina d'afaitar lidl
Obtindràs un producte de qualitat a un preu molt assequible | GETTY IMAGES

Ve amb 7 pintes diferents que farem servir depenent del que busquem. Això són: retallador, retallador de pèls de nas i orelles, 2 pintes per a barba més llarga de 3 mm i 5 mm, 2 pintes per a barba de tres dies d'1 mm i 2 mm i 1 pinta per als cabells de 9 mm.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!