Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Lara Álvarez i d'unes esportives

Lara Álvarez diu adeu als talons i els canvia per les esportives amb plataforma

El Corte Inglés té les esportives amb plataforma que a Lara Álvarez li encanten

Cada dia som més les que ens passem a les esportives per deixar una mica enrere els mítics talons. Després d'una època de protagonisme absolut, les sabatilles esportives han esdevingut el nostre millor aliat per estar hores i hores dempeus. I és que és un calçat que, si saps combinar-lo bé, es quedarà de meravella i l'utilitzaràs habitualment durant el teu dia a dia.

Sabatilles com les de la marca New Balance o també les Converse s'han convertit en la millor alternativa de moltes de les 'influencers' i famoses que coneixem. Moltes opten per aquest calçat còmode i alhora estilós per al seu dia a dia. Els dissenys s'han fet cada cop més forts afegint aquestes plataformes XXL que estan cridant tant l'atenció.

Avui us portem l'opció preferida de Lara Álvarez que ha incorporat al seu darrer 'outfit'. El nou calçat de la presentadora, que es basa en un disseny força cridaner en to marró, ha cridat especialment l'atenció.

Lara Álvarez prioritza la comoditat i es passa a les esportives amb plataformes

Des que anar amb esportives s'ha convertit en tota una tendència, no hem parat de sentir-ne a parlar. Resulta tot un calçat còmode, 'trendy' i molt fàcil de portar, encara que no t'ho creguis. Cada dia són més les botigues que aposten per unes bones sabatilles esportives, i és que la varietat de models que hi ha cada vegada és més gran.

Lara Álvarez ha dit adeu als incòmodes talons i ha estrenat unes sabatilles esportives amb sola gruixuda que ens han encantat. A més de ser un calçat força fabulós, tenen la capacitat de crear un efecte òptic de cames més fines.

Imatge de Lara Álvarez posant
Lara Álvarez sap anar d'allò més còmode | INSTAGRAM @LARUKA

Sí, has llegit bé, en ser tan voluminoses fan que les nostres cames es vegin molt més primes, i fins i tot afinen els turmells també. És un model de Carmela Shoes, la firma de la qual Lara és ambaixadora, i compta amb una sola gruixuda dentada de goma antilliscant.

Imatge de les sabates de Carmela Shoes
Les esportives de Lara Álvarez estilitzen les teves cames | CARMELA SHOES

És una opció perfecta per afegir a partir d'ara als teus 'outfits'. Només t'hauràs de dirigir a la pàgina web de Carmela Shoes, escollir les esportives que prefereixis, la talla que millor s'adapti a tu i començar a fer-les servir.

El Corte Inglés té el calçat perfecte si fuges dels talons

Sabem que l'opció de Lara Álvarez s'ha convertit en tota una tendència, ja que les dones d'estil clàssic no s'han pogut resistir a portar sabatilles amb plataforma. El seu disseny ha suposat una alternativa perfecta als incòmodes talons per combinar-les amb vestits o faldilles 'midi'.

Per això, hem buscat les nostres esportives favorites a El Corte Inglés i volem mostrar-les. Com a primera opció, et portem aquestes esportives de dona de pell combinada i sola serigrafiada. És un calçat que ens ha encantat de la marca Hoff que costa 115€.

Imatge de les sabatilles esportives de Hoff
Sabatilles esportives de pell combinada i sola serigrafiada de Hoff | EL CORTE INGLÉS

Però, si prefereixes una alternativa molt més acolorida, hem trobat també aquestes de El Corte Inglés del mateix model en diferent color. Són de la mateixa marca i actualment tenen el preu de 69€. Qualsevol de les dues opcions ens sembla tot un encert.

Imatge de les sabatilles esportives de Hoff
Sabatilles esportives de pell combinada i sola serigrafiada de Hoff | EL CORTE INGLÉS

 

Aposta per unes bones Converse i triomfa

Cal esmentar que hi ha marques famoses com les Converse, que semblen estar destinades sempre a estar amb nosaltres. És una marca coneguda de sabatilles esportives que ha aconseguit fer-se un gran lloc a la indústria, després de la seva gran varietat de tipus i dissenys.

Com que ens estem aturant a les soles, no ens en podem anar sense ensenyar-vos les nostres preferides de Converse. Es tracta de les Trek Chuck Taylor All Star, ja que s'han reinventat per sortir a la natura. El calçat compta amb sola exterior amb adherència i amortiment addicional per obtenir més comoditat.

Imatge de les Trek chuck Taylor All Star
Trek Chuck Taylor Alll Star | CONVERSE

Afegeix aquestes Converse a la teva col·lecció per només 130€. Podràs escollir entre el to blanc o negre i combinar fàcilment amb qualsevol de les teves altres peces.