Imatge d'un dit amb vaselina rosa

Lidl té la crema ideal si no vols més arrugues: molt natural i per menys de 3 euros

La línia cosmètica de la cadena alemanya apropa als clients una nova manera vegana de cuidar la pell. A partir d'extractes naturals de fruites i verdures que venen de gust menjar, aconsegueixen allisar, protegir i hidratar la nostra pell tot el dia

Des de sempre a l'ésser humà li ha preocupat la cura de la pell, però els últims anys també preocupen els diners de la butxaca. Actualment, hi ha una gran diversitat de productes de bellesa que podem trobar, des de marques cares fins a marques amb preus assequibles. Però, cal recordar sempre que el barat surt car.

Un exemple és la nova línia vegana per a la cura de la pell que promociona Lidl, 'Skin Foodies'. A partir de productes vegans, aconsegueix cuidar i minimitzar els efectes que pateix la nostra pell mentre respecta la investigació.

És clar que l'ésser humà no pot lluitar contra el pas del temps, ja que l'eterna joventut no existeix. Però, sí que pot endarrerir els efectes que pugui patir la nostra pell amb els seus diferents productes vegans i naturals. Una de les zones més afectades pel pas dels anys són les arrugues visibles al contorn dels ulls, una de les zones més sensibles de la cara.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Per això, el llançament de la crema antiarrugues amb extracte de rosa silvestre, dins la seva gamma 'Skin Foodies', permet reparar la pell a la vegada que la hidrata i lluita contra els primers signes d'envelliment. Els seus extractes naturals escollits amb cura redueixen l'aparició d'arrugues, estira la pell i recupera l'elasticitat d'anys anteriors millorant l'aspecte.

Imatge de la crema facial 'Skin Foodies' de Lidl
Pel que fa a la gamma facial d'aquesta marca de cosmètics, Lidl té una crema facial hidratant i nutritiva amb oli de macadàmia | GETTY IMAGES

En si, és una crema facial que està composta de te verd, oli d'ametlla, codony, coco, nous de macadàmia, cafè verd, oli de babasú, cogombre i papaia. La barreja d'aquests aliments crea una crema per a les pells més envellides que protegeix i hidrata la pell durant tot el dia davant de les petites partícules que s'exposen a l'ambient. Tot això per menys de 3 euros.


'Skin Foodies' té cremes facials per a tot moment, com és la crema facial antiarrugues de nit. Treballa la pell mentre aquesta descansa per calmar-la i rejovenir-la. Així, combat les arrugues, que són els primers signes de l'edat, mentre la protegeix de la sequedat i de la irritació.

La cadena Lidl és conscient que la cura de la pell no només es queda en la crema antiarrugues. Per tenir una pell excel·lent, cal acompanyar aquestes cremes amb gel netejador, exfoliant i aigua micel·lar i hidrantats.

L'aigua micel·lar de la cadena és apte per a pells seques, sensibles, mixtes i de qualsevol altre tipus. Gràcies a la seva fórmula d'extracte de malva silvestre, elimina els rastres de maquillatge sense fer malbé la pell.

D'altra banda, l'aigua micel·lar de Lidl amb flor de calb ens ajuda a combatre els grans i l'acné que puguin sortir a la pell mentre elimina el maquillatge i manté la pell fresca i neta.

Un altre producte que trobem de la gamma de Lidl és el seu gel netejador facial amb extracte de codony a menys de 2 euros. És un producte especialment elaborat per a aquelles pells que siguin més seques i sensibles.

Ens ajuda a eliminar les impureses de la nostra pell alhora que calma i refresca la pell quan eliminem el maquillatge. Això aporta brillantor a la pell seca i sensible mentre l'alleuja.

L'exfoliant facial és un altre producte estrella de Lidl destinat a tot tipus de pells. Elimina les cèl·lules mortes del nostre rostre mentre l'allisa i es pot fer servir en tot tipus de pells: normals, mixtes i greixoses.

Permet arribar amb profunditat a certes zones, mentre que les altres cremes es queden a la superfície, elimina els punts negres i combat l'excés de greix a la pell.

Lidl és conscient que les mans estan tan exposades a l'ambient com la cara. A la mateixa gamma de 'Skin Foodies' hi figura la crema de mans per menys d'1 euro. Resulta una varietat per hidratar les mans amb te verd i apta per a totes les pells, ja que proporciona una hidratació duradora i alleuja les irritacions.

La crema amb roses silvestres s'encarrega de reparar les pells amb signes d'envelliment. A més, aporta brillantor, estira la pell i homogeanitza el to de la pell. La papaia aporta nutrició a les pells seques, aspres o sensibles, ja que protegeix i regenera en profunditat la pell aspra i malmesa.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!