Muntatge de Laura Matamoros en primer pla i una sandalia metalitzada

Laura Matamoros estrena les sandàlies metal·litzades que totes busquen aquest estiu

Trobem la versió 'low cost' de les sandàlies planes de Laura Matamoros que no podràs deixar escapar

Per fi ha arribat la temporada de lluir les nostres millors sandàlies. Ens encanta que arribi l'estiu per estrenar calçat fresc i còmode nou que aconsegueixi elevar el nostre 'look' al màxim. Renovar la nostra col·lecció de sandàlies aquesta temporada mai havia estat tan fàcil amb la gran varietat de models que les botigues han posat a la venda aquest estiu.

Les opcions són infinites, ja que podem escollir entre espardenyes, de falca, de tipus pala o una de les més buscades, d'inspiració romana. Aquest 2023 estan sent tendència les sandàlies de la marca Birkenstock i com no podia ser altrament, moltes 'influencers' s'han sumat a la cerca d'un model. És el cas de Laura Matamoros, que ha estrenat les seves famoses sandàlies planes.

Laura ha creat una nova necessitat a moltes de les seves seguidores després de mostrar a les xarxes el seu nou calçat. Unes sandàlies planes que han destacat pel to metal·litzat, entre altres coses. Per això, ens hem posat fil a l'agulla i hem trobat la seva versió 'low cost'.

Laura Matamoros estrena les sandàlies metal·litzades amb sivelles que tothom vol

No és cap secret que les sandàlies que pertanyen a la firma Birkenstock estan sent tot un èxit. La seva clara inspiració romana està causant una gran sensació aquest any i han aconseguit classificar-se com les més buscades. Aquesta temporada són moltes les 'influencers' i celebritats que s'estan sumant a aquesta gran tendència.

Laura Matamoros n'ha estat una i ha caigut en la temptació de Birkenstock. Laura s'ha decantat per un model fantàstic en color metal·litzat que posseeix diverses sivelles, un disseny 'supertrendy' que ofereix una gran versatilitat a l'hora de vestir-nos.

Storie de Laura Matamoros a Instagram fent-se una foto al mirall
Laura Matamoros sap quines sandàlies necessitarem aquest estiu | @_lmflores, Instagram

Podràs combinar-les amb tota mena de pantalons, faldilles i fins i tot vestits. El millor de tot és que a banda que aporten un gran toc d'estil, són molt còmodes. Les trobaràs a la pàgina web de la signatura i  a qualsevol de les botigues físiques.

Part inferior d'una model amb uns pantalons blancs i unes sandalies metalitzades
Arizona plantilla tova | Birkenstock

No sabem quin és el model exacte que ha estrenat la 'influencer', però a la web trobarem diversos models de sandàlies metal·litzades. Una opció ideal per afegir a la teva col·lecció aquest estiu. Copia el 'look' de Laura i combina-les amb una camisa conjuntada amb uns pantalons tipus palazzo.

La versió 'low cost' de les sandàlies de Laura Matamoros

Som conscients que no tothom es pot permetre pagar 100€ per un calçat. Moltes persones prefereixen optar per versions 'low cost' i lluir-les igual de contentes. Per això, hem trobat diverses opcions barates a les sandàlies que ha estrenat Laura Matamoros.

Ja no t'hauràs de gastar una gran quantitat de diners per anar igual de ben vestida que ella. Després d'una intensa cerca hem trobat dues alternatives perfectes i, sobretot, econòmiques. La primera opció ve directa des de la botiga Bershka.

Muntatge d'una botiga Bershka i unes sandalies metalitzades de dues tires
Sandàlia plana metal·litzada sivelles | España Diario TIPS, Bershka

La firma s'ha volgut sumar a la tendència de sandàlies estil romà i ha incorporat al seu catàleg un calçat ideal per combinar aquest estiu. Al contrari que les Birkenstock, aquest model només costa 29,99€. Una quantitat força accessible per a totes les butxaques, que segurament ens podrem permetre.

Es tracta d'un disseny cridaner, que compta amb una sola plana combinada amb una plataforma. Gràcies a aquesta última, les més baixetes podran guanyar uns quants centímetres més. Disponibles des de la talla 35 fins a la 41.

El Corte Inglés té les sandàlies metal·litzades que necessites

Una altra opció que hem trobat ha estat aquestes sandàlies planes. Sabem que no és el mateix color gris que les que ha estrenat Laura, però el to verd metal·litzat ens ha encantat. Es tracta d'un model que pertany a la firma Genuins que trobaràs a El Corte Inglés.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Model arropenjada en una piscina amb un vestit blanc i unes sandalies verdes
Sandàlies planes en verd metal·litzat amb planta anatòmica | Genuins

Aquest calçat que podrà ser teu per 59,90 € i amb ell aconseguiràs afegir aquest plus d'estil al teu 'look'. Les sandàlies tenen una planta anatòmica ideal que ofereix als nostres peus la màxima comoditat possible. No esperis més i emporta-te-les com més aviat millor.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!