Botiga blazer bàsica de Lefties

Me'n vaig a Lefties a buscar la blazer bàsica que et voldràs posar cada dia

Si encara no tens una blazer oversize al teu guarda-roba, aquí tens el model de Lefties que et convencerà

És indiscutible que l'americana és un bon fons d'armari per a qualsevol mena d'ocasió. No només per la funcionalitat que ofereix, sinó també perquè te la pots posar en qualsevol moment. Les seguidores de tendències i l'street style ho estan deixant molt clar aquests darrers anys.

Ha arribat el moment idoni per renovar el nostre armari amb diferents peces, i una bona blazer n'és una. Per això, et recomano un tèxtil que he trobat a Lefties. La firma low cost ha posat a la venda un model disponible en diversos tons que compta amb muscleres i coll de solapa.

La tendència de tots els anys

La jaqueta blazer és un must: una peça bàsica de l'armari càpsula i, alhora, una peça que es va reinventant amb el pas dels anys. Aquesta temporada tardor-hivern 23/24 guanya el versàtil del seu estil i el variat en la seva anatomia. Si encara no t'has fet amb cap, afanya't perquè és la tendència de tots els anys.

Plànol general de blazer de Lefties
Segueix les tendències d'aquest any | catalunyadiari.com

Només cal combinar qualsevol americana amb una samarreta bàsica o un jersei per suportar millor el fred. Aconseguiràs un estilisme rodó, resistent a qualsevol adversitat meteorològica. Fitxa aquest model de Lefties que m'ha encantat.

Lefties disposa de l'americana bàsica en diversos colors

Tenir una americana de color negre és pràcticament necessari. Encara que com a bona seguidora de tendències i dona a qui li encanta la seva col·lecció de roba, et recomano afegir un altre model. Una altra peça igual de versàtil, però en un altre to que no sigui el clàssic.

Per això, he trobat a Lefties una opció que està disponible en diverses tonalitats. La trobaràs disponible actualment en to verd fosc, negre, beix i caqui fosc. Aquest bàsic compta amb màniga llarga, muscleres i coll solapa.

Plànol general de blazer de Lefties
Disponible en verd fosc | Lefties

A més, té el detall de mostrar falses butxaques i botons decoratius a contrast. La peça de Lefties està confeccionada concretament amb 98% polièster i un 2% amb elastà. El seu folre interior, en canvi, està confeccionat amb 100% polièster.

Primer pla del blazer de Lefties
Confeccionada en 100% polièster | catalunyadiari.com

Troba a la web de Lefties aquesta americana

Si tu també has quedat conquerida per aquest tèxtil, et dic on et pots fer amb ell. Lefties, igual que moltes altres firmes, compten amb servei online perquè puguis comprar peces de manera molt més ràpida. En aquesta ocasió, l'americana es troba disponible tant a botigues físiques com a la pàgina web.

Preus i ofertes actualitzats el dia 25/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.