Imatge de la façana principal d'un Leroy Merlin

Leroy Merlin comparteix el magnífic truc perquè el fred no es coli per les finestres

El fred deixarà de ser un problema amb aquest truc de Leroy Merlin

L'arribada del fred sol portar molts problemes afegits, especialment quan casa nostra no està ben aïllada. Per sort, Leroy Merlin ha compartit un truc molt senzill que ajudarà a evitar que el fred es coli a través de les finestres.

 

La veritat és que disposar d'un bon aïllament a casa no només és útil per mantenir la nostra llar calenta, allunyada del fred. També resulta molt interessant per reduir la factura de la llum, encara que no ho creguis.

 

En temps de sobrietat energètica, és més imprescindible que mai reduir el nostre consum de calefacció. I perquè sigui efectiu, sense augmentar els graus del termòstat, ens hem d'interessar per l'aïllament de casa nostra.

 

De fet, les pèrdues de calor són responsables del consum excessiu d'energia. Així que, per reduir considerablement la factura, caldrà evitar aquestes pèrdues.

Què podem fer per aïllar les finestres del fred?

A l'hora d'aïllar les finestres del fred, només cal apostar per una sèrie de consells senzills i econòmics. Tot i que també és cert que no sempre sabem què fer. Per exemple, podem optar per instal·lar doble vidre, comprovar la solidesa de les juntes i renovar-les si cal, aplicar pel·lícula aïllant o instal·lar cortines que siguin tèrmiques i opaques.

 

Per sort, Leroy Merlin ha optat per oferir als clients un truc molt senzill que serà de moltíssima ajuda a l'hora d'evitar que el fred es coli per les finestres. A més a més, per un preu molt econòmic.

Pla d'una finestra en un dia de pluja
Gràcies a aquest producte de Leroy Merlin no sentiràs fred | Getty Images

Quin és el truc per evitar que el fred es coli per les finestres?

En realitat ens trobem davant d'un truc veritablement senzill, ideal per no gastar no només molt de temps, sinó tampoc diners. I en què consisteix? Doncs, en realitat, és ben senzill.

 

Només has d'aconseguir uns rivets, és a dir, bandes de silicona o qualsevol altre material que es pugui col·locar a les vores dels diferents elements estructurals, cosa que ajuda a segellar l'àrea de forma hermètica.

 

D'aquesta manera, aconseguim no només aïllar l'interior de l'exterior, sinó que també és especialment útil a l'hora d'evitar les filtracions d'aire.Així, amb aquest senzill truc, aconseguiràs aïllar casa teva del fred sense gairebé gastar-te diners en instal·lacions noves, ja que només necessitaràs costejar l'esmentat material.

Imatge d'uns rivets de Leroy Merlin per a les finestres de casa
Si tens fred a casa, prova aquesta solució | Leroy Merlin

Quin seria el millor material aïllant per a les finestres?

D'acord amb l'opinió dels experts, el PVC es converteix en un dels materials per a finestres de millor qualitat, atès que el cost és reduït i brinda un bon aïllament.

 

Però si busques un millor aïllament tant acústic com tèrmic, l'alumini amb escuma de poliuretà esdevé igualment una de les opcions més interessants. Amb l'avantatge afegit que millora la seguretat davant dels robatoris.

Quins altres llocs de casa podem aïllar?

A més de les finestres, cal aïllar altres parts de la casa per aconseguir un estalvi d'energia considerable. On més s'infiltra el fred és el sostre (25-30% de pèrdues), després les portes i els pisos baixos. I per aïllar les portes i evitar que entri el fred, pensa en rivets per a portes!

 

Per això si tens problemes a casa amb l'aïllament del fred, però no vols o no et pots gastar molts diners, pren nota d'aquests trucs senzills i simples que et seran de molta ajuda.Aviat comprovaràs com un simple tip serà útil per evitar que les baixes temperatures es colin a casa i, a més a més, puguis reduir la factura de la llum.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp