Leroy Merlin

Leroy Merlin ven el líquid que deixa com noves les finestres i els balcons

Si no hi ha manera de netejar les teves finestres i balcons, no et pots perdre aquest producte que trobaràs a Leroy Merlin

És força probable que no hi hagi alguna cosa més molesta i incòmoda que netejar el balcó o la terrassa de casa nostra. I si, a més, hi sumes unes grans finestres, la incomoditat està assegura. Per sort, hi ha un producte que us serà de gran ajuda.

No hi ha dubte: cada cop que netegem els vidres del balcó, o de la terrassa, el resultat a la vista és tan agradable que l'esforç val la pena. Abans d'aconseguir aquest resultat, però, és imprescindible començar pel principi.

En què consisteix el líquid de neteja per a finestres i balcons de Leroy Merlin?

Netejar les finestres es pot convertir en una tasca àrdua, complicada i difícil. Especialment quan no arribem bé i les hem de baixar.Tot i això, quan disposem de productes de neteja específics que, a més siguin efectius, poden ser molt recomanables. Un bon exemple el trobem en aquesta opció sobre la qual us parlarem avui.

Netejavidres
En realitat, netejar les finestres i balcons amb aquest líquid és molt senzill | Getty Images

Si t'agrada netejar casa teva amb productes naturals, és força probable que aquest líquid t'agradi. I és que és ideal per netejar la fusta, prèviament després de netejar-la amb aigua. Així com els marcs d'alumini.

És, és veritat, una opció econòmica, ja que el seu preu és molt barat en comparació amb altres marques. Però el fet que tingui un preu realment baix no implica que no tingui qualitat. En realitat és tot al contrari.

Per què? Gràcies principalment a la vostra efectivitat. I, encara millor, és útil a l'hora de protegir els marcs de finestres i balcons. A més, ajuda a tenir cura del medi ambient perquè és una preparació natural i ecològica.

En què consisteix realment aquest líquid de Leroy Merlin? Es tracta d'una combinació de vinagre i oli d´oliva, per la qual cosa només necessitem una mica de líquid, un drap humit suau, i molta paciència.

Com podem fer-lo servir?

Cal tenir en compte que és essencial dur a terme un manteniment ordinari de les finestres i balcons de casa nostra, ja que això és útil a l'hora d'evitar que la brutícia i l'acumulació de greix i sutge els afecti negativament.

Dona netejant els vidres
El seu ús és molt senzill | Getty Images

Això implica no només la neteja, sinó un altre tipus de cura. Com, per exemple, substituir aquells elements que s'hagin pogut fer malbé o trencar, i que puguin suposar un perill per a la resta dels mobles.

A l'hora de fer servir el producte, tingues en compte que la fusta has de mullar-la amb l'ajuda d'aigua i un drap humit. I et pots ajudar d'aquesta combinació de vinagre i oli d'oliva.

En el cas dels marcs d'alumini, i amb la finalitat de no fer malbé el material, pots optar per afegir bicarbonat de sodi a l'aigua, i fregar amb un drap suau.Un cop eliminada la brutícia, i després d'haver assecat l'àrea, pots impregnar i tractar la zona utilitzant un producte adequat (com podria ser el cas de pintura).

Consells útils a l'hora de netejar les finestres i balcons de casa

La neteja de finestres és un treball dur, però quan el vidre brilla, tota lacasas'il·lumina. I els experts ho tenen clar: neteja les finestres almenys una o dues vegades l'any, especialment quan estiguin brutes.

En aquest sentit, també és recomanable aspirar i netejar la pols de les persianes (si en tens), amb l'ajuda d'un drap sec o humit, o fins i tot una aspiradora.També has d'anar amb compte amb les finestres, i no utilitzar draps abrasius, ja que podries córrer el risc de ratllar el vidre i que el resultat sigui el pitjor.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp